Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ti Sakibe, Boga ti
Sakibe, vrati pare !!!
Sakibe molim te nemoj vise ni jedne. Tebi da damo dvije patke da cuvas u kadi jedna bi se udusila.. Jos fali veliki expert Trnka da da svoje misljenje i sve selamet.
...haram ti Sakibe bilo sve sto si uradio za BiH... nesposobni beskicmenjaku....
jesi mi ti licnost koji prica suplje, jb. te taj ko te je stavio u vijesti.
Za reviziju presude protiv Srbije znamo da si usro i penzioniši se al' bukvalno, ne pojavljuj se više ali kako si samo propuste napravio prije kad se sudilo Srbiji i nisi dostavio relevantne dokaze protiv Srbije a njih je bilo najviše '92. Avijacija JNA je bombardovala gradove u tada već suverenoj BiH. Vojska RS nije ih imala. Da ne nabrajam sve gradove i napade, manje više svima je poznato. Avijacija je samo jedan od primjera. Eee moj Sake...
STRUČNJAK ZA REVIZIJU. SAKE
Sake gluperdo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ReHASvOAt7s&t=2s
Primjerice: Rasim Delić je zaorbljen kao ficir JNA na Zlatištu u 05/1992. FYI U travnju (04/1992) je dobar dio Sarajeva bio razoren.
Nije tačno, nemaš pojma ni kad je počeo rat a pogotovo ko je počeo rat.
@corba_ba Dobro greška, "napustio je JNA polovinom aprila 1992". Za tvoju informaciju, u Novembru 1991. pao je Vukovar.
Vi Bošnjaci se trebate dogovoriti sami sa sobom. Danas Hrvtaska nije strana u procesu a prije dva dana je bila agresor na BiH (što naravno nije ostina). Ako je netko bio agresor onda je to bila BiH sa čijeg teritorija je granatirana cijela Slavonija, dobar dio Dalmacije i di oko Karlovca. Ako bi sada granate doletile iz Sl. Borda na Bosanski Brod, tko bi bio agresor? Za to vrijeme, Alija je govorio "to nije naš rat". Gro generala Bošnjaka je bio u JNA tijekom napada na Hrvatsku.
Ma to Softic kaze!! Vec svi znaju da on pojma nema!! Dakle, mozete ocekivati tuzbu u dogledno vrijeme! 😉
još imaš mjeru, zato ti savjetujem da odustaneš od ovih tema. pušeš kriminalcima i zločincima u leđa, a da toga ni svjestan nisi. založili bi oni ibtebe za svoje male ciljeve, isto kao i moji mene. historija će utvrditi pravu istinu, naše je da budemo objektivni, i ne budemo studije tuđim djelima, već da budemo studije svojih djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj ovog Softića seljačine , nebih ti dao dvije ovce na papiru da čuvaš ebo ti Bakir mater a ti njemu ... puuu stoko
Vidi ovog " strucnjaka" opet. Ti si svoje odsvir'o, sad Bakira reprezentuj.
Još si samo ti falio. . .
Covjek koji je neradom i pasivnoscu i prije svega neznanjem pomogo da Srbi prodju nekaznjeno. Ko li ga je postavo na to mjesto i zasto ? SDA kad bira kadrove bira ih po bljuvanju i aminanju pa onda tek po strucnosti i njegovim djelima. Nne misle na ugled u svijet i ono sto kandidat moze dati za Bosnu vec sto moze uraditi za sebe i dupeliscima iz SDA stranke. Na sramotu SDA !
Ako ko zna sta , zna Sakib Sarcasm