Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raguž je došao, a nigdje čovića i njegove škutorije, zato treba Bošnjaci na izborima da glasaju za Raguža i tako opale šamar čoviću i njegovim ustašama...
Vote for Raguz,send Covic u picku materinu.
Majke ti mozes li ti napisati ijedan komentar a da ne serec o politici? Hebo te covjek umro i sahranjen, a ti serec o politici i glasanju, covic, ustase i kompanija. Hajd popusti malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
neka mu je laka zemlja sarajevska
Covjek se vise zauzimao za jedinstvenu Bosnu i te za Bosnjacki narod nego Bakir i ekipa govana...cinjenica,pocivaj u miru,ljudino jedna.
Znao sam, uvijek ovako, umre fratar - lahka mu zemlja, umre Adil Zulfikarpašić - što se nakr'o kud nije i prije hurr durr
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Markešić je smeće od čovjeka, pljuvao po svome narodu da bi se dodvorio Muslimanima, nek si crko proklet bio mira nikad neimo ...JUDO...U PAKAO DA IDEŠ....
Pravi bosnjanin, cuvar stare bosanske kulture. Pocivaj u miru.
kad si čovjek...
pokoj mu duši, dok je ovakvih ljudi vjerujem u Bosnu
25% postenih Hrvata je umrlo, na zalost ! Ostali su nam samo kos Komsic, Lovrenovic i Kukic pa bi i ovoj trojici podhitno trebalo uruciti po jednu Ahdnamu !
Fra Luka Markešić...počivaj u miru,na lijepšem svijetu...hvala ti na svemu,na ovome svijetu...
U oktobru glasati za Martina Raguža kako bi se spriječio dolazak Dragana Čovića. Nije važno ko je bošnjački član Predsjedništva BiH, bio to Bakir, jedan, drugi, Reis, Emir Suljagić, onaj iz Breze, bitno je Raguža dovesti. Dok god nam Ustav do dozvoljava koristićemo. Ovo će biti građanska država, sa sistemom 1 čovjek 1 glas, a ne nacional-fašistička kako je zamišljeno Dejtonom.
Potpuno se slazem ! Necemo u cafirsku EU, hocemo u Hilafet ! Allah je najveci !
@Realnost007 - ne znam stvarno zašto spominješ koze, ja kozu u životu nisam vidio. Pardon jesam jednom, i to tvoju mamu kad te je ojarila :D To za silovanje koze, jesu li te to fratri i biskupi učili u pauzi dok su pedofiliju nad tobom vršili, pa sada skandali po Vatikanu izlaze o oljubljivanju dječaka od strane biskupa, hercoza i fratara. Nego stvarno počeo si prvi vrijeđati mene, ništa ti nisam rekao, samo sam rekao da demokratski treba izabrati Martina Raguža. Čovjek nudi konkretan, jasan i provodiv demokratski program euroatlantskih integracija Bosne i Hercegovine u EU i Raguž nudi normalnu ljudsku priču za razliku od nacionalističke retorike Bakira jednog i drugog, Dragana Čovića, Emira Suljagića i drugih. Mislim da je Raguž najkvalitetniji kadar i demokratski kadar koji treba ovoj državi kako bi ona bila građanska a nacional fašistička kakvu je predvidio Dejtonski sporazum. Hajde selam alejkum :D
25% je umrlo, na zalost ! Ostali su nam samo kos Komsic, Lovrenovic i Kukic pa bi i ovoj trojici podhitno trebalo uruciti po jednu Ahdnamu !
Izgleda da je pokojni fra Luka oporukom tražio da mu na sahranu ne dolaze govna,nego samo pravi ljudi.
Izgleda da je pokojni fra Luka oporukom tražio da mu na sahranu ne dolaze govna,nego smo pravi ljudi.
sve muslimani komunisti došli markešiću na sahranu
R.I.P.
Mnogo sam Vas postovao dragi covjece, pocivajte u miru :(
Radoncic na zadnjoj : " Joj jest upeklo, nasli su ga danas sahranjivati "
Hehe,bar je dosao...
Nema Zlogumdžije, Bakira, Fahrudina, Čovića, Komšića ...
Ima Raguža i za Raguža glasati da se spriječi dolazak Dragana Čovića.