Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek\' mu je rahmet dusi...Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se umire da bi se živjelo...nedostajes nam
\"Ja sam dužan pregovarati sa zločincima sve dok ijedno dijete u Žepi može biti spašeno\", posljednje su riječi Avde Plica pred odlazak na pregovore s kojih se nikada nije vratio. Pamtmo ove riječi istinskog HEROJA. NEKA MU JE VJEČNI RAHMET.
AMIN
Nek mu je rahmed dusi, ljudskoj gromadi, nasem brigadiru Avdi Palicu!
Allah mu mjesto u džennetu dao a njegovoj porodici sabur i svako dobro u životu.
Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet.Amin!
El- fatiha. Neka je rahmet nasem Avdi.
El-FATIHA * U ime Allaha, Milostivog, Milosrdnog! 1. Hvala Allahu, Gospodaru1:1a svjetova,1:1b 2. Milostivom, Milosrdnom,1:2 3. Vladaru Dana sudnjeg!1:3 4. Tebe obožavamo i od Tebe pomoć tražimo. 5. Uputi nas na put pravi, 6. Put onih kojima si blagodat darovao,1:6 7. Ne onih na kojima je srdžba, niti zalutalih.1:7
Nek\' je rahmet njegovoj dusi i da mu dragi Allah podari lijepi dzenet. P.S. Suzdrzite se od komentara na provokativne komentare.
R.I.P. Avdo...
Neka mu je rahmet dusi
Nek\' mu je rahmet dusi...