Teška sudbina porodice iz Tuzle
0
Safeta s kćerkom i suprugom živi pod vedrim nebom
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je cigara tu. Nadam se da ce se neko iz socijalne sluzbe pobrinuti za malu.
Najgore sto dok se ovo dvoje guze i zajebavaju njihovo dijete ce ispastati najvishe
Poznati su mi jer živim u Tuzli. Zena je ovdje predstavljena kao cvjećka koja eto, ne moze od njega nista, a kad ona pocen da bogara, hljebara, psuje mrtve u grobu i govori da ce se da prostiter j. s drugim na njegovom grobu, to je vec druga slika.... ne znam da li su poremećeni ili samo bezobrazni, ali dijete bi trebalo izvuć odatle. Poznata slika u Tuzli, da socijalni radnici oduzimaju djecu ljudima koji tesko sastavljaju kraj s krajem ali imaju kucu i bore se, te tu istu djecu daju hraniteljima placajuci im po 300 km za dijete.. niđe vewze, jer zasto te pare ne daju roditeljima, pa ce oni da hrane svoju djecu. Ovakve slučajeve djece od Safije i ovog lika treba izbavit, ali ona vec ovako mala naucena je d aprosi, nazalost...
zelim da him pomognem. imam kucu u sarajevo prazna je. ako zeli stanovati dzabe u toj kucu. nek moderateur stupi u kontakt... selam.
Proklete bile ove guzonje koje su odgovorne za neuredjenost drzave gdje djeca ispastaju.Fuj ruke im se osusile!!
NECU KOMENTIRATI CEMU P.I.Z.D.A od moderatora opet ce postave izbrisat ps. nisam zaboravio MODERATORU JE6EM TI NANU ISLAMISTICKU (br. 6)
U Tuzli je SDP na vlasti 20 g. narod zna
Da razjasnimo stvar....Safeta je inace romkinja i odrasla je vrlo blizu zgrade stare Općine gdje se nalazi jedno poveliko ali i jako lijepo uredjeno romsko naselje,, zaista rijetkost je vidjeti ali kuce su im super, mnogi su se fino snasli, skoluju djecu, neke od njih poznajem licno odrasla sam u ulici do njih. Sasvim su OK. Safeta inace ima laksi oblik mentalne retardacije, mislim da je nepismena, a da bi prezivjela dugo vremena se bavila prostitucijom,naravno bez makroa, nego ako neko naleti, i to se uglavnom kretala oko glavne tuzlanske pijace one koja je u samom centru grada, bas iza predivne nove zgrade Baroka, i iza Trga slobode. Znaci tuzlaci Safetu poznaju vec odavno, ovaj njen pijanica je cesto sjedio blizu pijace konstantno pijan, a ona mu se sama pridruzila. Dakle u svemu ovome najvise ispasta jadno dijete, koje sam sigurna Safeta i Nedzad tjeraju i da prosi, kako bi onda kupili alkohol, tako da mi jos uvijek nije jasno zasto socijalna služba nije oduzela i ovo dijete.
J E B O TI SERIC I BAKIR MAMU U S U P A K!! :-)
J E B E M JE U CIGARU!!!! ZA TO SMECE IMA PARA!!
Kriv je Zlaja i njegovi platmoformasi sta nam je omogucijo da spavamo vani i da trazimo po konterima.
hehe prava amerika ovo me podsjeca na los angeles (south side)
mu fuj zasto objavljujete ovakve tekstove???? nek ne siri noge nego nek se brine o dijeci.Fuj sram je bilo kobila dvoje dijece u domu a ova jadnnica gleda svaki dan to sto se desava uzas socijalni rad treba oduzti dijete barem ce imat 3 obroka i kolko toliko normalne uslove za zivot. A majku joj treba udavit jer svaki dinar koji ima dadne alkoholicaru da popije.FUJ UBIT JE TREBA GOLIM RUKAMA
Iz Tuzle sam i vidjam svaki dan ovu stoku .. mjesto da rade zasta su sposobni imbecili se vuku po gradu, tjeraju malu da prose, da bi oni mogli pusiti i pit .. CIGANI MRS IZ BIH !!!
Tuge majko moja:(( Jadna djeca uvijek ispastaju:(( Nadam se da ce im neko pomoci..evo ja predlazem da se aktivira neki telefon ili racun za pomoc..
kako znas da konzumiram cigare i pivo
Ziveo kapitalizam!