Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velika pobjeda.....................i njenih građana............................................................................................................penzionera KOJI UMIRU OD GLADI JER SDA, SDP, DF I INE DEMOKRATE RADE JAKO PAMETNO, SPOSOBNI DO BOLA, BRIŽNI, RADIJE ĆE ZA NAROD NEGO U SVOJE ŠUPLJE DŽEPOVE, BOG IH KAZNIO. OVU BIJEDNU PENZIJICU NISU U STANJU DA ISPLATE KAKO BOG ZAPOVIJEDA NEGO KASNE PO NEKOLIKO DANASVAKI MJESEC I ONDA JE ISPLAĆUJU DO SLJEDEĆEG MJESECA KADA TREBA ZAPOČETI NOVU ISPLATU ITD. VLAS-NULA-VEZE NEMAJU I NI ZA ŠTA NISU SPOSOBNI. SAMO SE UVALE U FOTELJE I GLUMATAJU PO TV I PUTUJU SVIJETOM PROSIPAJUĆI MAGLU SVIJETU EVO VIŠE OD 20 GODINA, NEMA NADE DA BI MOGLO BITI BOLJE. NEMA NADE KUKU TI JE NAMA. PENZIONERI UMIRU OD GLADI VLAST SE PRAVI DA NE ZNA I NE VIDI. AKO JE TO VLAST NEKA ME BOG UBIJE.
Treba ovu umjetnost, balet i operu ukinut.
Pun mi je moj vise price
varas se, sarajevo i sarajlije su davno izgubile
mali korak za tebe, a veliki za Sarajevo
sarajevu predstoji najteza borba u istoriji.borba protiv papaka i njihovog primitivizma...
Predstoji borba? Čitav život sam se borio protiv papaka i izgubio sam. Sad sam prešao na njihovu stranu i u autu odvrnem ŠHABANA. Ša mi ko može ШХАБАН 4 ЕВЕР !!!!
Protiv papaka iz svojih redova prije svega!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)