Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto fukara uziva na racun polupismene stoke od naroda,svaka im vala cast
Iran je nama pomogao kada nam je bilo najteze i kad nam je cio svijet bio okrenuo ledja. A pri tom smo mi u okviru Juge bili na strani onog zlocinca Sadama dok su Iran i Irak ratovali.
jeko on???
Ne napadajte čovjeka, fenomen je. Bavio se raznim temama na raznim susretima a diplomirani filozof :-D
glavu djubri sa 15-15-15
u narodu poznatije k'o tri petneske! :)
Velika stvar u 5 p.materini...
gnjida sdaovska
Samo nek se hoda o tuđem trošku. Šta se on ima sastajati sa ministrom vanjskih poslova. Koja smo nepismena gamad. Zna se ko sa kim treba da se sastaje samo kod nas ide autobus ljudi da potpise jedan dokument pa nam se citav svijet smije. E moj hodža sta ćes u iranu Allahati ? Idite u Njemačku gdje bi hajra mogli imat.
Bakiru pao pritisak pa nije mogao ići...
Jel li okuisao na ceremoniji ? ŽAlosno je da nam je svaki politički predstavnik Bošnjaka hodža. TIme je SDA postala vjerska zajednica a islamska vjerska zajednica postala zajednica demokratske akcije -ZDA :(((
Iranci su nasa braca
Joj ovih baliy_a samo se fataju ove fukarešćine sa istoka ..cccc ja zaostalosti braćo mila....
Samo nemoj zastupati Iran