Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA vjernici, ali na baterije! Ne može se biti i lopov i vjernik!
Zašto mora uvijek neko iz SDA stranke da bude predsjednik sabora, jesu li samo islamski vjernici oni koji glasaju za SDA stranku? Naravno da nisu samo SDA glasači islamski vjernici. Zašto se ne izabere za predsjednika sabora neko ko nije član nijedne stranke, neka apolitična osoba.Zašto islamska zajednica dopušta da je SDA već godinama kompromituje kod Bošnjačkog naroda, pogotovo vjernika, zašto barem islamska zajednica ne može ostati neokaljana od SDA stranke?
AMIN BOZE PA PRAVI COVJEK NEKA MU JE SA SRECOM TEGBIR. ALAHU. EGBER
Je li to onaj Softic sto je zakasnio da preda dokumenta za REVIZIJU tuzbe protiv Srbije u HAGU ?
Eto još Amira Zukića za reisa
Sta je sa Hasanom Cengicem? Izgleda da ima vise koristi od biznisa nego od vjere!!!
Jel vama nije neobicno da politicar bude predsednik verske zajednice? Pa zar drzava nije sekularna,crkva odvojena od drzave? A ovamo vam puna usta gradjanskog,jedinstvena Bosna i ostale fraze. Zamislite,posto uglavnom mrzite Srbe,da je neki politicar izabran na funkciju u okviru pravoslavne crkve?
Sav teret u IZ nose čestiti imami koji žive i rade sa svojim džematima i opet se ne pitaju ni za šta. Dok imami ne budu birali barem predsjednika Sabora i Reisu l ulemu tu nema dobra. Po čemu je bitniji glas nekog hoštaplera iz SDA od glasa čestitih imama. To je bruka i sramota za IZ. Dok se imami ne dignu protiv ove marve nema hajra.
Muslimani u BiH su bili slobodniji i neovisniji od politike u vrijeme komunizma. Ovo je bruka i sramota za IZ da ovakvi likovi je vode. Softić parazit čitava života čovjek nema dana radnog staža mimo državnih jasli i ne popušta IZ na miru jaše je evo cijelo vrijeme
Kakvi lopovi vise ni feninga za sergiju.
E neka je Safet. Nije odavno bio na funkciji. Prokletinja. Pa imal ko mladji i skolovaniji??? Halooo
Tacka broj 1. PDV, koji IZ inace ne placa
Pa nije ni cudo sto uvijek pred izbore huskaju ljude u dzamiji da glasaju za SDA. Sve isti kadar. Nego, sta ovom dodje nedavno uhapseni Kerim Bicakcic?
Pravi čovjek na pravom mjestu. Aferim!
Gotivim gospodina Softica. Mislim da treba da napusti stranku SDA sada jer sada predstavlja sve Muslimane BiH u instituciji IZ bez obzira za koga glasaju od politickih subjekata