Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Oručević se zahvalio borcima koji su dali život za Mostar da bi ga on kasnije prodo hrvatima 👏👏
Safet Oručević,što ga je Jusuf Juka Prazina prosvercovao u gepeku iz Mostara za Split za auto i 20000 DM.
27. godišnjica. Imate još jedan članak gdje je pravilno. Bio je to 30/06/1993.
Pa Mostar je pola Bosnjacki a mozda je citav vecinsko Bosnjacki.
Cuj deblokada suborci u hvo bjelopoljske bojne samo okrenuli cjevi u suborce kad su posli na liniju prema srbima i sve ih pohapsili. Hjoj joj joj
Moj ćaća je bio pripadnik 4 korpusa Armije RBiH i ucestvovao je u deblokadi grada Mostara od Hrvatskog vijeca odbrane. Da se ne zaboravi fasizam koji se je desio 93 u Mostaru i koliko je ljudi umrlo i normalno simbol Mostara koji je bio srusen od strane Latina.
Safa što ne kažeš majkama Srebrenice šta si radio u Gostinoj šumi i Buski sa VRS i Ratkom Mladićem? Što ne pokažeš hrvatski pasoš? Odakle ti? Ti si Safa najveći izdajnik Mostara.
https://www.youtube.com/watch?v=e20utNGpzGQ
Još je poslije uspostave Federacije bila i akcija protiv VRS Jesen 94 koja je također neslavno propala sa previše mrtvih. Ko zna možda i zbog Safe koji se u Gostinoj šumi nalazio s Ratkom Mladićem. Previše je bilo žrtava, a Safa sve privatizovo i udara šuplje, a sutra će za Beč sa hrvatskim pasošom.
A ovo je inače možda i jedina donekle uspjela akcija. Nije se uspjelo doć do kraja do Neretve u B Polju na određenim mjestima. Prije toga je u maju pala zgrada komande u Vranici, u septembru Neretva 93 je neslavno propala. Stolac, Dubrave Čapljina su pale nekad u julu i augustu. Zastave bivše Herceg-Bosne se i dan danas viore i na sred magistrale u Bijelom Polju i drugim mjestima.
Aje Safa smiješan si više pa sva poštena raja zna dole šta si ti sve blokiro i odblokiro. Sve si ti za sebe odblokiro dok se na magistrali baš u Bijelom Polju kad sam neki dan prolazio viore zastave tzv. HR H-B. Dokad Safa više tvoje šuplje?
HARIS SILAJDŽIĆ JE OŽENIO SAFETOVU SESTRU,OD KOJE SE POSLE RASTAO,TOLIKO O KAUBOJSKOM PONASANJU SAFETA ORUČEVIĆA.
Imal' kakvih fatihii za odbranioce Modriče. Juče je bila godišnjica odbrane "ModriĆe od Ćetnićkih agresora " a ovdje ni slova da se napiše 😀😁
i jednom djeco da naučite , kapa "francuzica", dedina - nije beretka. smiješno da 30 godina od rata stave "ratkapne" na glavu.
Živio sveti bošnjački grad Mostar. Voli vas Sarajevo
Vidim, Istocni i Zapadni Mostar.