Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je u BiH mislecih ljudi na pravom mjestu koji se konkretno bore na zadatku spasavanja onoga sto se od dusmana spasiti mora.Hvala mu i nadam se dda ce uspjeti.Jos samo da neko pomogne gosp.Jurisicu ,tj.da ga izvuku iz zatvora u koji je prevarom stigao.srbima i Srbiji netreba nista vjerovati{naravno mislim samo one koji stoje na liniji Milosevic -Karadzic Mladic,Seselj.
jeli iko od vas smrce kokain?? ja svaki put kad se nasmrcem ciste koke, osjecam kako koljem srbce cigance zubima i onda mu pijem krv dok ne umre.. nisam nacionalista ali sam krvnik... dida bio casnik u Jasenovcu pa ostalo u krvi. #ebi ga SVI SMO MI UST@SHE
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
@Milan: \"gosp.\" ?! ?! ?! Nisma znao da je Sadovic gospodja... Bas se dobro kamuflirao... Ko bi rekao da nosi hulahopke...
Tako je gosp. Sadovicu!
cet.o nije tihomirova zadnja samo naprijed sadovicu
Zar ovaj nije dao ostavku? Tj zar nije smjenjen? Mislim ako mogu ovako smjenjeni da vode politiku daj da pitamo za misljenje i Momcila Krajisnika mozda i on ima nesto da doda?