Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadovic mora otici jer je stao Srbiji na zulj. Tihicu su Amerikanci samo izgovor, da sakrije svoju pravu cetncku narav.
Kada je uz pomoć ove iste politike (čitaj stranke) došao na vlast bunio se nije, sada kada ta ista politika (stranka) traži od njega da se povuče, e sad neće. Da bude jasno: on nikada ne bi bio na mjestu gdje jeste da nije član stranke, nigdje veze sa sposobnošću i sl. Mislim da je SDA trebala naći kompetentniju, autoritativniju i manje konfliktnu osobu za ovu vrlo bitnu funkciju u VM.
Sadoviću, daj reci čiji je Tihić čovjek???? KO GA PODRŽAVA????? RECI nek javnosT zna......................................................................
jedva cekam izbore, uzivati cu taj dan kad tihic izdajnicko koppile dobije sto je zasluzilio i oni korumpirani poltroni iz sda. sda najjjebbbbeeeemm vam se matere izdajnicke, platiti ce te na izborima peta bosnjacka kolono, izdajice roda svog, platiti ce te sve sa kamatom, a onda hapsenja izdajica za korupciju.
Tihic izdajica!
mater ja vama nako fino zguzim..........Da mi se dohvatiti jednog od vas,ni rodjena majka vas ne bi prepoznala............maaaaaaaaaaaaaaaaajkuuuuuuuuuuuuuu vammmmmmmm
Ma, ja sad će Hrvati preuzeti Ministarstvo sigurnosti i neće ga popustit do kraja mandata. A, novi ministar se ne može tako lako izabrat. Mora se svidjeti Srbima, Hrvatima, Amerima.. Njima to ide u prilog, jer im Bošnjak ne odgovara na čelu Ministarstva. Samo to glupi Tihomir nevidi... O , zemljo Bosno, svašta i ti trpiš i na sebi nosiš...
bajden je s aleksandrom karadjordjevicem nazdravljo nedavno na njegovom rancu,sta cekat od bajdena i amera?
U historiji ove zemlje, ostat će upamćeni oni koji su izručili Ažirsku grupu SAD-u i Tihomir, koji im je izručio Sadovića ! Tu ljagu niko i nikad neće moći oprati !
\"Svako ko misli Tihić nije trebao poslušati Amerikance je ili budala ili zlonamjeran\" Hahaha... Odavno se bolje ne nasmijah, neg \"biseru \" ovog SDA gromovnika ili nekog od aktivista. I, šta smo dobili od SAd i Bajdena? Imamo li specijalnog predstavnika za Balkan-nemamo! Hoće li nam ukinuti vize-neće! Hoće li nam pomoći da sklinemo ovu luđačku košulju od Dejtona- neće - vi se sami dogovarajte, a mi ćemo prihvati ono što dogovorite. Ma, ljepota od života !
Ja ovi rudara iz SDA Centrala.... Providni ste ko celefon, pa hajde već navedeite razloge da ih svi znamo, a ne ovako zamjerio se Amerima. Jel im se Dodik zamjerio,Čović i ostali. Oni njih ne diraju, samo Tihomir popušta. Tihomir je IZDAJNIK i ne znamo zašto ga boli istina. Podrška i pozdrav Sadoviću ! AFERIM, CARE !
za ja: ne vrijedjam nikoga ali mi smetaju toliki napadi na sve sto je muslimansko ako se covjek samo izrazi kao musliman odmah je vehabija, terorista, radikal i sve drugo sto nevalja
Sadovic je vlaxosjek!
@nexxy nemoj da vrijedjas vehabije.
Sadovicu, bolje bi ti bilo da projektujes dzamije, velika para a odgovornost nikakva.