Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš vam ni noge ne vire iz herdoganova shupka, Hahahahaha... jah...
sda jest jednako akp.bakir jest jednako erdigan(al u kuuuurccu)..stidim se sto sam istog plemena ko i bake...bosna nikad nece biti turska mamicuu vam vasu sda!
Zašto vrijeđanje Bošnjaka? Bošnjaci nemaju ništa s Turcima, da imaju onda bi svi Bošnjaci osim BH pasoša imali i Turski pasoš, odnosno dvojno državljanstvo BiH i Turske a to Bošnjaci nemaju niti će ikada imati zato što nam to ne treba.Bošnjaci imaju samo jednu domovinu a to je Bosna i Hercegovina, to će tako i ostati.Turska je naša prijateljska zemlja kao mnoge u svijetu i to je sve.Druga je stvar ako nas Turci drugačije posmatraju (vazali,hamali), to je već njihov problem!
Erdogane oni ti ga puše a narod nema šta jesti.
E JESTE POTURICE MAJKU VAM J*BEM BALIJSKU!!! PODREPNE MUHE GOV*ARE
Sunce ti j* ako ima iko normalan u ovoj drzavi. Ovi sade drvo zbog godisnjice drzavnog udara na predsjednika "druge drzave". Oni drugi hoce bistu predsjedniku "druge drzave". Oni treci idu redovno (ko menstruacija) na konsultacije sa predsjednikom "druge drzave". Pa stoko neotesana jel vi imate nesto svoje i da se oko svojih stvari zabavite? Ovdje nema napretka ni za 300 godina, 20+ godina i dan danas tema rat? A ovce se slade tim i svrsavaju na nesrecu drugoga
Koja smo mi odron zemlja kad slavimo i tuđe POKUŠAJE . . . !!!
Hahaha koju li korist imaju...pa da se vidi da se oni solidarisu!! Jesmo mi stvarno glupi
ja mislio udar na sda, s obzirom na prisutne prikazane na slikama i pokoja romina ili je ovo tursko cigance u odjelu 🤔
A je uvlacenja u cmar mila majko pa imate li i malo ponosa i obraza?
kakve veze ima godisnjica udara u turskoj sa mostarom?...ima li kakve veze sa tim sarajevo koje je centar gulenovaca???