Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nađu ovakvo odijelo za ovoliko g.vno
Što je čudno niko odgovarao nije za Aluminij, iako se od toga mogao napraviti slučaj samo takav, ali s obzirom ko je glavni u tužilaštvu nije ni čudo što se ništa ne radi.
Može li mi neko objasniti, kako se ne vodi postupak protiv Dodika koji radi protiv BiH otvoreno?? Hvala
Ima Bektic aferaa,i u Tvornici Elektro Opreme sa famoznom Ernom, Srebrenica je too,nije sala. Samo unzatvor i oduzimanje imovine.
Hod siguran,samouvjeren,mocan. Na osmjehu se vidi da mu ne smiju nista, vjerovatno zna svasta o drugima. Da nije seljak bio bi dobar za pocetak krimi filma,poput resirvoire dogs,izgleda i mocniji od svakog od onih glumaca.
A Nikola Spiric izvukao 150 Mil. i ponovo ministar, ebo ti nas sud kad ljudi sa Americke crne liste odlucuju o nama
“Sadik Ahmetović bio upleten u aferu seksualne zloupotrebe maloljetnice u Srebrenici.” Ima li kakve presude za ovo? Šljam sa dna kace.
Ako je to istina, njemu treba zabraniti bilo kakvo javno djelovanje i posao. Mi smo jedina država gdje nasilnici i zlostavljači budu unaprijedjeni i još imaju obraza izlaziti u javnost.
Da umres od tuge ko je sve politicar
Da vidimo jesmo li svi jednaki. Sirotinja koja "ukrade" metar drva da prehrani djecu ide na robiju, da vidimo kako ce ovaj proci
Pa i ovaj je sirotinja, vidi mu se na faci i držanju, od toga ne može pobjeći ni sa svim parama koje je nakrao, a zavrnuo je on mnogo više od ovog za šta mu kobajagi sude
Nema puno razlike izmedju lopova koji ukrade metar drva i milion maraka.. Lopov je lopov.. Isto sto onaj ko ubije 1 osobu, dobije smrtnu kaznu ko i onaj sto je ubio 10 ljudi