Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadike idi iseli u Njemačku .. probaj da radiš ko keramičar
Sadiče.... odlaziš u politički zaborav, kupi basticu,vocnjak nečim se bavi
Još jedan tipičan primjer baliluka.Umjesto da naivni Bošnjo zbije redove u RS i svi zajedno daju glas kadidatu Saveza za promjene kako nebi pobjedio kandidat SNSDa,Bosnje ce rasut glasove na 5 kandidata,iako potpredsjednik RS mora biti iz reda Bošnjačkog naroda,taman da ima 2 glasa.Nikad kraja bosnjackoj naivnosti i gluposti.
Sahrani se sam
Salkić vs Ahmetović. Ahmetović može proći jedino ako Salikić bude kandidiran za hrvatskog člana Predsjedništva ispred SDA, što bi se lahko moglo desiti, inaće Ahmetović u ovom duelu nema šansi.
@Oskarovac Jbt duel kao iz nocne more .. lopov na lopova !
Jest i mrska faca jb pleme
Joj imena u balija jesu cirkus. Nagib sadik naser mahmut... hahahahhahahah
Sinannnee Sakicuuuuuu daj onu nasu 🎙
Rece Sadik i ode kuci u Ilijas
Kako mu samo stoji ova misaona poza. Intelekt izbija iz njega.
Još da Jevreji predlože svog kandidata, i rs ispunila obavezu iz presude Sejdić-Finci !
Sadik Ahmetović objavio kandidaturu za potpredsjednika Republike Srpske "Želim, hoću i znam da mogu,.... ----------------------- aj ne rise, ziv bio.... Ko kad bi pahuljica u paklu rekla "Želim, hoću i znam da mogu,.... mozes al u qurc....,...ma ni u qurcu ne mozes
Hahah pa sta mu je za ono silovanje,mora se malo odlezati u zatvoru pa cemo vidjeti kuda dalje.
Ovaj blentov je baš po mjeri Mile Ronhola. Ni on nebi pogodniju osobu našao za tu funkciju u tkz RS-u.
inace vi imate plejadu sposobnijih od ovog 'hrkljusa',..jel da:):) svi su va, isti,...bas si dobro rekao,...'blentovi'
Šta koga briga za uhljeba koji će primati plaću naredne 4 godine, a sve sa grbače naroda kojem ne može pomoći ništa. Funkcija pro-forma koja veze sa životome nema. Daj mi jednu ovlast podpredsjednika PC, koja je bitna. U WC ne smiju otići dok ne odobri Majmun Milorad.
Nemas ti vise zaledine,tvojim glupostima dosao je kraj,mutane,umjesto da sjedis i klimas glavom i uzivas ti se pravisvazan a ni pet para ne vredis....
Pa imate li tamo šumu i drveta majku mu, posjeci par dunuma i kupi izbore!