Predstavnički dom PS BiH
0
Sadik Ahmetović ministar sigurnosti!
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka gospoda iz smrdljive sda provjeri ovog \"ministra\" kako je dosao do diplome kojom se kiti,naravno istina je da je kupljena i to svi znaju pa i ptice na grani..sramota sda ispada iz igre zbog ovoga covjek nema veze sa vezom sta vam je..ametovic sadik poluobrazovan cojek a ministar eeeeeeeeee suljo krkane jedan
tesko drzavi u kojoj Sadik Ahmetovic brigu brine o sigurnosti?
SVAKA CAST BOSNJO !
Laktasenko je diplomirani ing. svinjogojstva .
Nije niko bez greske, ali mi u greskama prilikom odabira kadrova pretjerasmo. Tesko je zivjeti u vrijeme malih ljudi, a velikih dogadaja. Ne vjerujem da ce nas unistiti neprijatelji ja vjerujem samo u zemljake.
Dipl. defektolog ministar sigurnosti! Radi se vjerovatno o sali i to bez mnogo zdravog humora.