Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadik treba da zna da je Ćamil izstupio iz SDA i htio sam pobijediti na izborima. Dok je bio u SDA dobijao je izbore. Ovo se sprema i Ahmetoviću, neka krene s nekim ili samostalno... završiće s Ćamilom pod ruku. Ja imam 2 fakulteta ali džaba kad nisam u SDA, evo me tražim posao. Ma neću u stranku SDA kad bi kod Drvosječe cjepao drva .
SDA je gotova. bosnjak sam al prije bi Mekticu dao glas nego Bakiru njegovoj zenici ili vecini iz SDA.
Tume- kao i pravoslavna i katolička crkva iza SNSD i HDZ BiH:
Sadik ima dvojno drzavljanstvo Indije i BiH😃
Jel ovo znaci da je on dobio zuti karton?
Ahmetovic je glup i nezasluzuje mjesto u SDA potpuno se odmetnuo....
Sadik je dobio žuti karton od SDA. Jah.
Hahahahah, pa SKJ je bio vrhunac demokratije za ove barabe, i to onaj KPJ iz 50-tih. U onom "jednoumlju" smo se barem razvijali, kuće se punile djecom, gradile se škole, fabrike... danas smo bez gaća i igdje ičega i pod strogom cenzurom, kao pod 6.januarskom diktaturom kralja Aleksandra u Kraljevini iz 1929. godine. Demokratija i tranzicija u BiH je otišla i potpuno krivom smjeru. Na stotine je malih diktatora, koji moraju slušati svoje stranačke faraone.
"...samovoljno istupanje u javnosti..." Demokacka akcija to baštini, u svojemu duhu, jelte. Demokracki, kako joj i ime kae. Ovaj danas, sutra drugi. Čitaj pamflet, nejma ja mislim. Stranka za tebe misli. Partija šaha. Hmm..zamislih se, odmah. Ipak nek bude šah. Zasad. Misli pozitivno.
samo ga seka moze spasit...
Mislish ako mu dadne vjestacko disanje usta na stau, ili stau na karandzoloza?!
Bakir ne voli kad mu netko ukazuje na budalaštine koje radi ... Iz tog razloga sad će i SDA razjebat kao što je i državu razjebao ... Konj je on samodopadni a okružen je uglavnom dupelizcima, poltronima, kriminalcima i glupanima ...
NAPUSTI SAHRANU :)))
BOLI TE NJONJO,IGRAJ DOK TI NEDADNU CRVENI,A ONDA U SVACIONICI POKAZI KOLIKO VRIJEDIS,,
Koja budala iskljucila komentare kod Sheika Mohammeda.Hajd sad fino ukljucite da vam nebi sutra dolazio u redakciju.Hocu covjeku da posaljem poruku u ime svih bosanaca i Hercegovaca...PRIMIIII NASSSS,SAMOOO NASSSS PRIMIIII.Biticemo fini.
Zar je i to moguce? Dobit iskljucenje iz SDA? Sta to covjek mora uciniti da dobije nogu iz te stranke? Npr. Znamo po Kukicu da robijanje za privredni kriminal NE da nije prepreka karijeri u SDA nego ti cak garantuje da ti Bake licno dolazi na noge i da te potkupljuje termoelektranama od narodnih para.
Steta. Ako drzis do sebe i svojih stavova sam ces otici a ne biti potrcko i za svaku svoju rijec i misljenje traziti saglasnost od doticnog koji nije vrijedan pomena.Pokazi da imas obraza.
Zuti karton,kakosi se usudio da neslusas sta ti se kaze.Mislis ako si iz Srebrenice,i jedva prezivjeo golgotu da mozes kako hoces.E vidis jarane mi smo za tebe i bog i batina.