Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi bje\\mo evo amerikanaca ho\'e da nam opet poma\\u SPASAVAJ SEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ko normalan još u svjetu ove fašiste smatra pozitivcima?? osim redakcije koja s kolačima dočekuje njihovog ambasadora
Ko što ste pomogli narodu u Vijetnamu, Iraku, Afganistanu ili nama u prošlom ratu... Koja demagogija.... Nadam se da će vas đavo odnijeti kao što vas je i donio ovamo! Kud vas Kolumbo otkri i gdje je đavo nosio i njega i Ameriga... Ljigava nacija!
SAD su željele pomoči i narodu Iraka,Afganistana,Palestine,...Kako to gordo i poznato zvuči.
Kao sto Hillary rece sami smo sebi sudjeni da namjestamo vladu a oni ce nam posudjivati sli i pocesto donirati pare koje naravno ne zavrse kod naroda. STA JE TU POZITIVNO PODRZAVATI RETARDE DA VODE DRZAVU.