Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ih sutra ukinu, bilo je prezabavno i do sada. Nadam se da ih nece ukinuti, ipak mi brinemo o bosnjackim nacionalnim interesima i da nam svi ostanu ovdje na okupu, trebat ce nam jos jeftine radne snage i potrosaca :-)
Naci cete vi opet neki izgovor MUTLJARE
Hvala Tanja !
Iskreno vjerujem u dobre namjere g. Fajon i nadam se da nas uskoro obradovati sa pozitivnom vijescu. Hvala i prijateljima iz EU u ime \"normmalnih\" gradjana ove zemlje, koji i pored pojedinih politicara i mrznjom ostrascenih pojedinaca koji vrse stalnu destrukciju, imaju strpljenja za nas.
MRS SLOVENACKA K\' RAVO ! KUPUJMO SLOVENACKO,KAKO SI PROVIDNA KUCKO !
muhmine, poshipu mi ovaj moj sa rolkom pa tek onda onom gazdi kaurinu. ajd reci pravo kolko si prije mogo pojest slanine za dan...
@OBAVJEST Obavjestenje za tebe i ostale provokatore: Izmjene i dopune krivicnog zakona koje ce, izmedju ostalog sadrzavati pitanja sirenja govora mrznje, su u planu i to je uslov za usaglasavanje za zakonima EU. A zna se da sve sto jednom bude napisano putem interneta, bude trajno arhivirano. Pa sad, vi vidite, mozda vas i SIPA jednom iznenadi. Uzivajte!
muslimanom i ti možeš postati samo moraš da očistiš to svoje zatrovano srce.
9. SEPTEMBRA U BANJALUCI!!!!! PECEMO KRMCE OD 200 KG PRED DZAMIJOM FERHADIJOM!!!! SVI SU POZVANI NA GALA GOZBU!!!! 9. SEPTEMBRA U BANJALUCI!!!!! PECEMO KRMCE OD 200 KG PRED DZAMIJOM FERHADIJOM!!!! SVI SU POZVANI NA GALA GOZBU!!!! 9. SEPTEMBRA U BANJALUCI!!!!! PECEMO KRMCE OD 200 KG PRED DZAMIJOM FERHADIOJOM!!!! SVI SU POZVANI NA GALA GOZBU!!!!
MA vama treba uvesti VIZE, pa u red da čekate! I Švabo i Englez i Čeh i Amerikanac, a i Slovenac. Recipročno brate dragi, recipročno i 70 markića po osobi... Pa iscrpili su samo na taj način milione iz ove zemlje, a mi nešto popuštamo!
STOP GENOCIDU NAD OVCAMA STOP KURBANIMA STOP IZIVLJAVANJU NAD NEDUZNIM OVCAMA STOP ZABIJANJU NOZA U GRLO OVCAMA I JAGNJADIMA ZASTOOOOO KO ZNA KOJI PO REDU GENOCID NA OVCAMA U BOSNI STOP AZIJSKIM OBICAJIMA
Ostaje bezvezni režim umjesto bezviznog. Bezvizni ćete dobiti 2011. godine. Po hidžri, naravno. Ćao, stoko...
Nista od bezviznog ...
muhmineeeeeeee, sta je to stobom, jesto ti presto jest krmetinu???? da nisi posto musliman opet?
jel vi iz sa x baš morate da puštate ovakve komentare,jel to provocirate ili šta?peče seljak krme i vi pustite to kao komentar.ja znam da je gazda kaurin ali ovo stvarno nema smisla.