"Vrijeme teče brzo"
0
SAD razočarane zastojem u BiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I svi normalni ljudi u BiH su razočarani što je SAD preko veleposlanika Moona i njegovog majmoončića Inzka u tzv. Vladu FBiH, tj. Vladu za 24 posto, ubacio reketaše (Stranka za kumove, prijatelje i rodbinu), pljačkaše i atentatore (Lojanovići) i ustashe crnokošuljaše (Hrvatska stranka poturica), umjesto da ih pošalje tamo gdje im je mjesto, u KP Zenica. Pošto znam da poltrončići iz Veleposlanstva SAD čitaju komentare, evo, neka znaju, a lako im je naći iID broj, ako im je stalo.
ID broj? Sta je to to nesto novo?
Ja mislim da je jedino rijesenje da nas bombarduje NATO
Crne košulje su zakon, pogotovo kad ih osobno Hugo Boss dizajnira, škutoru i peechko bobanova. Il si cheto? Il si crveni? Nema veze, ista ste udbaška vnago. ZDS!
Dobra ova Victoria, podero bi je ko Washington Post
Vi sto zalite za zastojem u BiH,vi ste ti sto ste sje.bali sve sto se desava na prostorima bivse YU,ma.mu vam fasisticku,lopovsku.
hocu hocu itekako cu da se vratim na odmor, da prvozam bemburu po sarajvu :D sto kaze mile iz HP tri sata popodne, pokazuje moj rolex na semaforu stojim, a pored mene bus ko u zooloskom vrtu, gledam izumiruću vrstu izgužvana lica zure mi u bemburu sa Ray Banom na nosu žalim frustriranu masu njihov me pogled baca u bed zato okrećem glavu na drugu, ljepšu stranu jer duša mi ne podnosi tužne prizore http://www.youtube.com/watch?v=eNoVktFPtzs
SAD razocarana zastojem jedne od njihovih satelit -neokolonijalih \"drzavica koje su same SAD prejektovale praveci tkz \" NOVI SVJETSKI POREDAK \" ! E kakvu ulogu su namijenili PiH ,sami mozete vidjeti ! Zajedno sa kosovom to je CRNA RUPA u srcu Europe ! YANKEE GO HOME !
almire nemoj se molim te vraćati.
hej za.drti b.o.sn.jaci, sr.bi, hr.vati proslost vam je buducnost: \"To je zaista razočaravajuće. Ovdje imamo susjede BiH koji napreduju u integracijama sa EU, dok je BiH zaglavljena u prošlosti i stagnira\" fino receno. Nabijem vas na q.rac! Sve redom. Otjerali ste me al sad cu da skupljam pare u norv.eskoj i kupim neku makinu pa cu da vam maslo vadim svima po sarajevu. .S.t.oko. pozdrav od b.o.sa.nca Almira soon to be Norwegian ;)
jbt jes ovaj \"iz mase opasan\".
Čudni su putevi pravde. Ratni zločinac Dudaković je na bolan način dobio kaznu za granatiranje Škabrnje i Zadra uuuuuu al je dobio. Eto sad razmišljaj o svom bivšem komadantu Mladiću. Dok si pucao s njim po Hrvatskoj bio ti je dobar.
e kji ste vi licemjeri, vi priznali etnicko ciscenje, vi zastitili genocidnu tvorevinu, vi navukli ludacku daytonsku kosulju na BiH i sad ocekujete kao neki napredak, de vi zatvorite granice, izadjite svi iz BiH i ostavite nas mjesec-dva da mi sami napravimo normalnu drzavu, samo zatvorite granice da ne mogu uci agresorke snage iz hr. i srb., pa da vidite kakvu bi mi drzavu napravili i kako bi onda napredovala, nebi bilo genocidne tvorevine da koci sve sto je demokratsko, i siguran sam da bi se za to vrjeme genocidni narod iz genicidne tvorevine integriso u demokratsko BiH drustvo, milom ili silom.
garant čitaju tvoje komentare,nemaju šta raditi.
Ma bice to OK, sad kad se plasiramo na Evropsko. Mora i nas nekada krenuti, jel\' tako?