Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugotrajna politička kriza u BiH odgovornost je političkih lidera te zemlje, a ne Sjedinjenih Država. Tu sam prestao da citam tekst, sve jasno i naravno istinito.
@zakhaev2 Za Schmidta se slazem
Pa pitanje i nije bilo čija je odgovornost za krizu, nego zašto je SAD naredio Šmitu da uradi to što je uradio (tj. da nategne ka Hrvatima). A ima i njihove krivice za krizu, dakle prvo u Dejtonu dali ogromnu autonomiju RS-u, poslije toga nisu napravili reforme u pravcu funkcionalne države (sa izuzetkom nekoliko manjih reformi tokom Ashdown perioda) i normalno da će rezultati biti haos, nacionalizam i korupcija. Seru ko foke.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SAD su bacile pod noge EU radi svoji ciljeva, a kamoli tamo jednu Bosnicu. Zar netko ne misli da mi nismo predmet trgovine velikih ... prvenstveno SAD.
E bolan, xebe se Americi za neku primitivnu zemlju od 3 miliona stanovnika, apsolutno im nismo bitni osim pojedincima iz sentimentalnih razloga. Znaju za nas ko sto mi znamo za sukobe Etiopije i Eritreje oko onog Tigraja
Da ima drzavnika u probosanskim strankama umijesto boraca za fotelju ili ti foteljasa mogli bi i oni isto uraditi kao fašisticki HDZ . Ali nema . Bitnije od drzave je , Bakiru da sjebe trojku , SDP da sjebe SDA, trojka da sjebe SDA , SDA da sjebe SDP itd .
Vozuca 93 -Sirya 2015 vide ameri kidaju se glave,isti izvrsioci,znaju da bi i njuhove sutea padale po balkanu,nisu budale.
Nema šanse da usred europe drzava bude sa vecinskim islamskim stanovnistvom.to je jasni i budaletini,Tursku 38 godina drzali pred vratima ko cuku,dok ih nije Erdo odjebao. Kod nas nikako skontat da je europa( ne samo eu,nego kontinent,) krscanski/ hriscanski klub. Tako i nikako drugacije
E jest im jako ovo objašnjenje, nema dalje. Iz ovog se da zaključiti da je ama baš sve kontra od ovog saopcenja... Bistri su nema šta...
Reuf Bajrovic, treba da bude ministar inostranih poslova BiH. Najkvalitetniji .
Tužno je sto je Amerika navucena na tanak led i stala na stranu snaga koje su pocinile holokaust i sto ne vide krajnji cilj tih snaga koje žele uvuci u direktni sukob Ameriku i Rusiju da bi lakše stvorile novi rajh, a tim snagama se pridružila i Francuska vlast,bojim se da Amerika ide u nezeljenom pravcu
Cuj im obrazlozenja "odgovornost je politickih lidera zemlje". A dobro znaju Amerikanci da je to kao da kazu i ocekuju od Zelenskog da se dogovori sa Putinom Dodikom i Putinom Covicem. Kako jadno, bijedno. licemjerno.
Svađaju se dva brata oko čokolade i dođe otac uzme čokoladu i dadne je jednom bratu, pod izgovorom, trebali ste se dogovoriti da je podijelite i još kaže, apsolutno je netačno da sam ispunio težnju samo jednog brata.
Ispravka, kriza je pocela 12.101995 g. kada ste zaustavili Armiju RBiH u oslobodilackom pohodu
Ameri vedre i oblače svugdje,,, U bihcemo morati malo remontovati sve pocev od hdz i svih uhljebasa na vlasti
Cak se i ne trudite kvalitetno slagati, mamlazi.
Hahaha kako vecina experata sa klixa kaze rusi su krivi za sve ljubi amere u paksu i suti ko ker, zelis zapadnu "demokratiju " . Kako vam amer naredi tako cete radit , kad vas natjeraju da kupujete njihov plin 5puta skuplji , gorivo , smece od hrane i slicno
Dugotrajne politička kriza je rezultat sistema koji je nametnut u Dejtonu
Wvo sta kaze izdajnicka USA Kao sto vidite ovo je prvensrveno namijenjeno prema odlukama ,Evropskog suda za ljudska prava,I odlukama Ustava F BIH. I nas gospodin Smid je nametnuo odluku Ustavnog suda, Ljubic,a nije nametnuo odluke EU suda u Strazburu Sejdic,Finci,Pilav itd koja ima prvenstvo u odnosu na presudu, Ljubic,.Zasto State Department tako providno laze posto spominju Evropsku odluku koju Smid nije nametnuo. Ova Blinkenova odluka je aparthajd koji baca demokratiju pod noge.