Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajući u zadnje vrijeme, gdje su oni spašavali tu trava više nije rasla
@MisliSvojomGlavom pa za 48 sati vas mogu slomiti da ne znate đe vam je srbija ekonomski dalabu
Popusiona za srbiju i rs, nisu se nadali sankcijama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koga Amerika spašava u zadnje vrijeme taj je nayebo ko žuti
Tako sto ce uvesti sankcije srbiji ko iranu ako budu se blizili za rusijom legendo
@Pupak2 ... "SAD ima šansu da se simbolično vrati na tlo gdje je napravila najveći vanjskopolitički uspjeh nakon Hladnog rata." ... dalje nisam čito. .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazni HIN Ameriko sve po redu
Mi možemo samo sami sebi pomoći, ovo što Ameri pomognu to je na njihov profit i njihovi ciljeva...
Bih svoje postojanje može zahvaliti jedino USA. Alija se zalagao za novu Jugoslaviju, ali su ameri rekli ne može, uz to su natjerali Hrvate da glasaju na referndumu, a kumovali su savezu Bošnjaka i Hrvata koji je doveo do kraja rat.
Isti SAD koji pomaže Izraela sad vam valja :D Inače zašto bi SAD se petljo u unutarnje stanje? BiH može ostat siromašna vječno, njih se ne tiče, vlada mir, uglavnom, ni nema se municije za novi rat sve i kad bi bilo volje. To je bitno što se SAD-a tiče a u NATO te neće nitko ugurat ako se u NATO ne želi.
Nema hljeba bez motke.
Dok se nacionalističko lopovska trojka ne razbije, u BiH nepomažu ni Ameri ni Rusi! Lopove u topove i sve će doći na svoje mjesto. Da se ne zaboravi, lopovi imaju " svoje" i u opoziciji!
Zbog orgijanja po sloveniji,hrvatskoj, bosni dobili su po piksli od nato snaga rusi ih nisu mogli obraniti,ali srbin voli rusa više nego majku svoju
Ko god je sa srbima nema mu napretka,sve se vidi u godini dana šta su srbi pokazali
Svi hoce u nato ok.Sutra ti sina posalje u pizdice de gine bice joj nemoj njega mlad je jos odo trazit stel u.Nema stèle kasno.Manje a bogatije zemlje nema.Kad nam lopovluk izadje iz glave mozda i bude nesto od nas.Dakle imas svoju vodu sumu more rude struju a siromasan.Zasto.
Samo Amerika je napravila mir u BiH da se pitala Evrooa mozda bismo i danas ratovali. Isto tako Amerika moze donijeti progres regionu. Vjerujte mi, nista bez Amerike.
BOSNA DO LASVEGASA...
Ahahhshahah joj price za malu djecu
Nisam Hin nešto posebno pratio u zadnje vrijeme, ali sam siguran da je ovaj " ugledni list " do skoro, isto tako predviđao sjajnu budućnost i sirijskim Kurdima.
Pametan narod može pomoći. Glasamo, postavimo prave ljude,mijenjamo zakone,ustav i idemo prema onome što većina želi.
@ljutzz kakav naivac
Inace NIKO juce od zapadnih zvanicnika u UN nije pozvao druge zemlje da priznaju Kosovo...i to se prvi put desilo. Bice da ih je Srbija ipak dotjerala do zida i da nema dalje. Italija i Ceska razmatraju povlacenje priznanja,.a po "kvoti" svaki mjesec jedna zemlja do sada je povlacila priznanje Kosova. Pocelo goriti pod nogama...a sto se tice EU,..Srbi znaju od samog pocetka DA NE ZELE U EU,..ali prave reforme jer su pozitivne za samu Srbiju