Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pogledaj te mu samo tu krkansku,pitbulsku seljacku facu..jedno veliko BRAVO za amerikance.hapsi genocidase nedaj te im mira ni u misijoj rupi...
sumski g.e.n.o.c.i.d.n.i heroji...
Jel ovi genocidni imaju po dva reda zuba u donjim vilicima ?
svu stoku u jedan logor,nastavili sa lazima i prevarama i poslije rata!!!bolesnici
Ovo je tuzno, sve vise smrda se vraca iz Amerike sa zaradjenim parama u 10 godina, ovog nitko nece krivicno proganjati ovdje, a Bosnjaka sve vise ode u dijasporu i nitko se ne vraca.
Sta vam je rata ovdje vise nece biti rata. Sav onaj donirani i posudjeni novac sto su nam ga politicari pokrali je dosao iz zapadnih zemalja koje ga cekaju da im se vrati. Dok im ne vratimo te pare za nekih sto, dvjesto godina ja vam garantujem da rata nece biti. Znamo da ih mi ne interesujemo ali cim vide opasnost za povrat njihovog novca mozete biti sigurni da cemo imati njihovo paznju. Kao u drugom svijetskom ratu kad se Amerika odjednom zabrinula za Britaniju kojima je prodala mnogo oruzja.
komentator \"JA\" je pokazatelj razmisljanja vecine krvozednih Serviana-sluga.To je dokaz da Serviani sluge spremaju novi GENOCID jer zaprosli nisu bili kaznjeni i ostala im je kao nagrada genocidna tvorevina. Pijani sluge-Serviani su inace \"veliki junaci\" kada su u pitanju nenaoruzani zarobljeni civili,zarobljene zene i bela tehnika.Sta reci o narodu koji se ponosi genocidom i genocidnim junacima?!! Bice mi drago kada Servia zemlja sluga nestane,kada Madjari budu uzimali Vojvodinu i svako svoje.Tada ce da plate za sav jad sto su nanjeli susjedima
\"Sa svima smo se borili sami protiv svih i jos stojimo \" Srpski/srbijanski mit ratovanja i herojstva izgleda odprilike ovako: http://www.icty.org/sid/10095 Mislim, ovaj spisak bih mene malo otrijeznio....prvo ih iskoristi za prljava posla, pa ih prepusti svojoj sudbini, dok se gradjani genocidne \"hvale\" jednom imaginarnom oslobodilackom ratu protiv civil...oh izvini: islamofasista...:D A, da nije mozda neki kalup cuvenog srpskog herojstva, da se njegove drzavotvorne ubi.ce i kr.volo.cnici nakon izdaju i jeftino prodaju? Kako se zbog ovakog mentaliteta necete medjusobno mrziti, a kamoli neke druge nacije/vjere/ljude? Kolicina imena govori na kratko vise za sebe, nego tvoj mozdani proljev po javnim povrsinama. I to je iskljucivo tvoj problem.
HAHAHAHA englez al me nasmija hahahaha da da zato sto ste vi jaci i hrabriji zato ste se derali HEEEEEELJP BAAAZNIJA HEEEELJP ĐENOSAAAJD ustvari vristali i sve se krili medju civilima u gradu. hahahaha zato ste trebali ameriku nato hrvate mujaheedine i bog zna koga jos da ste krenuli na nas! I ipak ni jednom nisi cuo Srbe ni javno ni privatno heeeljp rusija ni jednom!!! Sa svima smo se borili sami protiv svih i jos stojimo vi hrabri hahahahza ameri hrabri hahahahahaha napadaju jadne talibane sa visine od 15 km nesmeju jim prici hahah a hrabrosti a vi tek HEEEELJP HEEEELJP ĐĐENOOSAAAJD HRABROST HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Idi pokrij se usima se.ronja us.rani!
Kosovo je doista guuzno crevo Srbije,što jes jes,u njemu sve COKATI Srbi a Albanezi visoki i beli.
srbine.... vi imate ruse, mi imamo amere..... sta je tu neferno? ameri su jaci imaju vise mudda, isto kao sto su bosanci jaci od srba i imaju vise mudda. jednostavna logika. samo si sretan sto je bilo malkice merhameta pa svaki srbin nije odletio preko drine vec. ali posle akomulacije informacije, slijedeci put ce tesko neko zaustaviti srpski let preko drine
A kako ti znaš da ce biti vasa runda? E jesi ti jad.an kad se ti uzdas u tudje kljuse. Mislis da ce opet biti nato vodjene oluje plus usrase da vam pomognu plus siptari plus mujaheedini e jeste vi us.rane ser.onje i to sve i jos da se Srbija ne mesa koje ste vi usr.ane kuk.avice hahahaha Al cekaj misli nas narod na sve to zna i sprema se ne veruje ni vlastitoj izdajnickoj politici ma ovaj put ima da se aktivira cela SRBADIJA to znaci preko 1.5 miliona vojno spremnih muskaraca. Pa da vidimo cija ce da bude runda sa tim sto mi ne oslanjamo na nikog osim same sebe a vi samo racunajte i racunajte pa ces da vidis ti z.lo islamofasisticko!
apsolutno si u pravu. ali to se vidja na ovom sajtu svaki dan. BTW, originalni clanak je objavljen u St Petersburg Times.
\"Bivši pripadnik Vojske Republike Srpske isti dan je KOMERCIJALNIM letom\". Jos jedan dokaz \"profesionalnog\" novinarstva na ovoj stranici ,htio sam da kazem DIREKTNOG (BUKVALNOG) PREVODJENJA stranih clanaka.
@JA....sl put ces ti krkane genocidni da gulis....ni traktior neces uspjeti upaliti smr-do genocidni..,.....znamo mi da ste vi zvi-jeri koje bi ponovile opet sve isto i jos gore da mozete cobane ......ali taj film neces vise gledati !!!! Slijedeca runda je nasa.......smr-do !!!!! SIKTER
jok eto on će otići u SAD i reći ja pobio toliko i toliko muslimana dajte mi vizu molim lijepo , normalno da će lagati
prvo u tuzilastvo bih pa onda u kp-dom zenica.