Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad kontas i sta bi sad rekao na odgovore od ovog tipa.A znas ko je.
@@SERONJA NE UZIMAJ MI NIK. Samo je jedan seronja a to sam ja budalo mahnita.Sta ti jado imas da kazes Muslimanima.
pa dragan covic je srbin, odkud on o hrvatima? srbi uvijek postavljaju svoje pijune, spijune, josipovic je isto jedan od njih...
Vidi mu glave ko bojler Tiki!
Pogledajte zemljovid budućeg trećeg entiteta na poskok.ba
priznajem da su nam politicari g.o..v.n.a. ali zato vi bosnjaci imate dobre politicare koji se brinu za vas zavidni standard i razvoj!
Zivio Covic! Od kad je njega, hrvatska politika u BiH je totalnom autu. Briga manje.
Prvo nije istina sto kazes. Drugo, tko je bio vecina prije rata a tko sada u npr. BUSOVACI, NOVOM TRAVNIKU, VARESU....? Trece, ako su opcine tako sklepane da je jedan narod bio vecina sa par posto a cijeli dijelovi opcione bili potpuno hrvatski, to znaci da ga treba potpuno istrijebiti sto ratnim i direktnim a sto indirektnim djelovanjem nametajuci neku \"novu\" kulturu? Samo u Travniku je reduciran broj hrvata sa 26 tisuca na beznacajnu manjinu od par tisuca starijih ljudi. Onda prestanimo pricati o multietnicnosti i govorimo jasnim jezikom. Nikakve multietnicke regije ne dolaze u obzir za srbe i hrvate. Srednjobosanska zupanija je tu lekcija koju niti hrvati niti srbi ne smiju zaboraviti !!!!!!!
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/100324129/komentari#komentari
@ HERCEG BOSNA Nije mi jasno sta si htio da kazes sa nekim pokusajem prikaza nacionalne strukture u pomenutim opcinama.U gotovo svim pomenutim opcinma je i prije rata bilo vecinsko Bosnjacko stanovnistvo.
Muslimani BiH su najgluplji narod na ovim prostorima, htjeli ste citavu BiH a dobili ste samo zrtve, a izgleda da ce ih biti ijopet jer pameti nemate, sve dublje srljate u svoje ludili islamskog ekstremizma.
WE LOVE THE USA !!!
Sta cete se ti i onaj krmak iz laktasa dogovorit mamu vam je..m fasisticku!
znamo opet agresija nad bosnom i hercegovinom..........pljacka, silovanja, etnicka ciscenja bosnjaka, genocidi i masivne grobnice....jadna bosno i hercegovino sta ti ucinise domaci izdajnici i srpske poturice........
Pipi bolan, provaljen si..Sad uzeo da koristis samo BIH, a gdje ti je ono 4 EVER??