Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate vi proročanstva Tarabića, čija su se predviđanja u najvećem broju slučajeva obistinila. I ovu agresiju su prorekli uz naglasak da će srbi biti krivi. I RS su predvidjeli, odvajanje Kosova takođe, odvajanje Vojvodine takođe, a propast RS su najavili kao posljedicu vlastitih grešaka. Na kraju zaključuju da će srba ostati toliko da svi stanu pod jednu šljivu i da će sami biti krivi za to!
Samo se vi lozite na uvjek iste price. Poenata je da ne izlazite ni slucajno iz svojih torova i da date glas svojim nazovi-vodjama. Beeee beeee beee beeeee beee beee beee oFceee recite beeeeeeee beeeeee beeee
poslije ove oluje nece ostati kamen na kamenu ,a vlasi ce se naseliti poslije 600 godina ponovo u negotinsku krajinu
Bolji BiH entitet treba ostaviti, a ukinuti federaciju gdje se krse ljudska prava hrvata. 24posto4EVER!
boga mi turci opet ce da vam bride guzovi..
mudzahedini ohladite malo, ovo je srpsko-hrvatska zemlja. 20% ili turska !!!
Ostace samo fildzan drzava, sarajevski pas(j)aluk.... hahahahaahaaaa
English,tvoje prijetnje su uzaludne Mile ce 100% raspisati referndum,njemu ne prilici da se sada povuce to bi bilo kukakvicki,srpski narod bi ga lincovo jer narod to zeli,on mora biti pravi predstavnik cet*ickih hordi,hrabar,drzak,mutan,kriminalan,zlocinac,cet*ik,nacista i fasista,bas onakv kakvi su i njegovi obozavaoci.Tu priliku takodje treba iskoristi za raspisivanje refernduma za izdvajanje iz BiH,jer ako to ne uradi njegove cet*icke horde ce ga lik*idirati uz pomoc preostalih cet*ickih hordi djenerala Cavica,Ivanica,Mihaljice i dr.On to dobro zna,on osjeca puls cet*ickih huligana i to ce uraditi.On nece dozvoliti da Zloba Milosevic bude vece gov*o od njega.On mora junacki crknuti ili biti unisten od ruke svoga naroda kao i sve ostale srpske vodje.Sretan put u nestanak
heljp, eSADe, heljp pljiiizzz, serbia dzenosajd, niid gans.........
Dragi Charles,to ti je taktika Mile Ronhill-papak.Kad papak,kao Mileta nas,zine dok ga maljem po glavudzi,kao sto je u Milete naseg,ne osines,stati nece.Vi ste mu dozvolili da zine,pa ga zato i maljem po glavusi papanskoj trebate i osinuti.
@ococ VLAH: BRO POMOGATLJ RUSSKIM, ONI UBIVALI NASIH SERBSKIH RUS: NEKA NEKA STOKO VLASKA NEKA VAS ZGAZE GAZIJE
A od kada to americki ambasador u BiH odredjuje kako ce se USA odnositi prema BiH. Vidjecemo kakvi ce vam biti komentari kada USA povuku English-a iz BiH. Nega, zar se ovaj ambasador ne bi trebao prezivati American? Mislim bosnjaci govore \"bosanskim\" jezikom, pa od kuda Amerikancima ideja da bi oni mogli imati bilo sta \"English\".....ipak su se Amerikanci borili protiv Engleza.
@coco i njegovu \"hrabru armiju\" BEEEEE i HAHAHAHA HELP BAZNIJA!!!! DZENOSAJD!!!! STA NAM OVO RADE MOJ NEDIME!!!!! HELP INOSENT MASLIMS!!!!! :))))))))))))))))
@FRANKOPAN maj.ku li ti je.bem usta go.vno ustasko. Dok su muslimani krvarili od 1992 do 1995 i unistili hiljade sugoslavenskih tenkova vi ste cuvali svoje vojnike. metka niste ispalili majku ti jeb.em fakinsku. tek kad je srbija bukvalno bila ekonomski i vojno razorena onda ste ko fol pokrenuli oluju. 60% unistene sugoslovenske vojske je napravila Armija BIH do 1995 30% je to bila NATO avijacija i tek zadnjih 10% su bile Hrvatske jedinice . Trebalo je napraviti sporazum sa milosevicem pa bi vidjeli kolika bi ti bila domovina.
@Hrusto. Odlican komentar. Paradoksalna cinjenica je da je najveci i to daleko najveci problem BIH postojanje sericeve i Izmetoviceve islamske deklaracije. (ne moze pokojni Ilija bit plemenitog roda nije on nikakve begovske loze). I sad kad treba BIH neku potporu od amerikanaca jave se oni koji pljuju po americi kad god im se ukaze prilika. Ipak amerikanci su uvijek bili neutralni u ovom sukobu i mislim s obzirom kakav islamski sljam zivi koji nemaju bilo kakav respect prema bilo kome ko im uradi neku dobru stvar. To su ljudi koji misle da cijeli svijet ima obavezu da muslimanima cini ustupke a da oni imaju prava da na svakog pljuju. e to ne ide