Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDASI POGLEDAJTE OVO I SLUSAJTE NA 2.30\" DOBRO STA VAM I DAN DANAS PORUCUJEMO I KAZEMO JAVNO http://www.youtube.com/watch?v=8nMN33lUzxk
na balkanu svi imaju jedna i jedini problem a to je srpski fasizam i krvavi srpski koljaci, siledzije, ubice.srbi su uvijek pocinjali rat u regiji i opet ce, srpski terorizam i san o \"srbovelikojteritoriji\" je u beogradu akademsko gnijezdo ratnih zlocinaca i eksterminatora bosnjaka, hrvata, jevreja, roma, albanaca, crnogoraca, madjara, vlaha, banata, bugara, austrijanaca, slovenaca, italijana, turaka,makedonaca id.........
pa yebem mu mater vise i to \"raspadanje\" zar neko stvarno misli da je to moguce?Samo oruzani sukob i krvoprolice je pravi termin za to,nema nikakvog \"raspadanja\".Bosanci i Hercegovci imaju TRI opcije:1.EU integracije 2.Crna rupa EU 3.ORUZANI SUKOB
samo se ti tjesi.nema vise franje,a ni slobe.pitaj jacu kosor hoce li vam biti saveznik.i mogo bi ja ovdje disertaciju napisati o spoljnopolitickoj situaciji koja ide u korist nama a protiv vas.ono sto je bitno je-mi volimo bih,to nam je jedina drzava(za razliku od vas) i boricemo se za nju jer je ona nas zivot.stalo nam je do bih i saka gnjida iz ove sumske konstrukcije ce milom ili silom,a ja znam da ce biti silom,morati postovati ili napustiti bih.vi mislite da smo mi neozbiljni.vama se igranka sprema,samo se vi glupirajte.
Ti zaboravljas da su Srbi i Hrvati u BiH prirodni saveznici za razliku od Jugoslavije gdje su bili neprijatelji . A zasto ? Zato sto imaju zajednickog neprijatelja a to ste vi i vas islamofasizam . Pazite vi da vam se ne dogodi opet 1992 pa cete opet u muhadzere ali ovaj put necete stati do centralne Turske iz koje ste i dosli . Noc
@Srbi Ja mislim da je analiza iznad mene koju je napisao FUZUGUZ najrealniji opis stanja u ovoj drzavi. Dodjite pameti, ili vam ne gine traktorijada.
zena vam fino kaze,sta ste se odmah uspanicili,necemo vas nocas klati,ima vremena.rumunski cigani iz republike gnjidske osjecaju da im se omca steze polahko.tako je to kad podrzavas susjednu drzavu.bas me interesuje gdje cete sad postaviti barikade.pogledajte kartu republike gnjidske i recite mi kako mislite braniti tako razvucenu liniju.srbijanci nisu ni 1991 marili za srbe iz hrvatske ili bih,nego su dolazili da pljackaju.ovaj put nisu zainteresirani jer ce plijen biti naoruzan i spreman da se brani.znaci sami ste.s hrvatima cemo se dogovoriti,dacemo im zapadnu hercegovinu da nam pomognu da istrijebimo ove rumune iz gnjidske.embarga vise nema,opsade sarajeva vise nema,neiskusnog i nenaoruzanog neprijatelja vise nemate,cak ni politicki kapital bivse juge vise nemate.svak zna kakvi ste i niko prstom nece mrdnuti kad vas budemo rokali.cak ni grke vise nemate,o rusima da ne pricam.ostaje vam isus,da mu se pomolite,traktore da podmazete i da se nadate da ugledate drinu prije nas.
Pa zar se moze vise raspast,dosta ste uradili mojne vise !!!
Raspada nema u smislu da ce se stvoriti tri etnicki ciste cjeline koje bi bile zasebne drzave ili se neke od njih pripajale susjednim maticnim drzavama... ni ja kao Hrvat to nebih prihvatio jer mislim da mi Hrvati iz BiH treba da ostanemo u svojoj zemlji a oni koji su otisli treba da se vrate i da se svi zajedno borimo za stvaranje naseg entiteta po uzoru na RS. ne vidim razloga zasto bi srbi imali neka posebna ili veca prava od druga dva naroda. muslimanima ovako kako je sada, odgovara jer u federaciji oni majorizacijom i preglasavanjem diskriminisu Hrvate i tjeraju ih sa svojih ognjista. nama je potreban entitet kao garant opstanka i nema te sile ni Amerike koja to moze sprijeciti. Sve je u nasim rukama samo Covic and co trebaju biti MNOGO odlucniji u svom nastupu. preporucujem im neka idu na tecaj kdo Dodika.
Mislim da je veoma ruznan Vas kometar. Jedna pristojna zena (djevojka) iz Bosne i Hercegovine nikada ne bi upotrijebila takav rjecnik??? Bas se cudim ili se druzim samo sa pristojnim, finim i dostojanstvenim damama. Pokusaj, bar pokusaj biti dama postovana \"Vedrana\". Ne zivim u BiH ali Hillary zaista samo na glas govori ono sto je vec poznato svima samo ne nekima u BiH. Raspada nema. Htjeli to jadne vlasti u BiH ili ne. Mogu se \"dogovarati\" koliko hoce. Narocito RS koja je jako jadna na moju veliku zalost jer sam i ja Pravoslavne vjeroispoijesti. Ljudi ne mogu da shvate jer ne vide.Ali, sta je tu je.
JESTE LI ČULI srbi...JEDNOM STE DOBILI PO GUZICI...A AKO HOĆETE JOŠ-SAMO IZVOLTE.ISTO VRIJEDI I ZA HERCEGOVAČKE TOVARE.NEMOJTE MISLITI DA JE DR IVO JOSIPOVIĆ ZABORAVIO KAKO STE GLASALI ZA ONOG VAŠEG BANDITIĆA.E PA J.E.B.E SE NJEMU ZA TO ŠTO SE VI PRAVITE VEĆI HRVATI OD HRVATA IZ HRVATSKE.
Vedrana, kao prvo otkuda ti znas sta je Mrs Clinton jasno ili nije jasno. Samo nagadjas. Ja zivim u USA i mogu ti reci samo jednu stvar. USA nikada nece dozvoliti da se BiH raspadne iz jednog jedinog razloga. Raspadom BiH stvorile bi se tri nove drzave, a jedna od njih bi bila sa muslimanskom vecinom. Evropa i USA nikada nece dozvoliti da se u srcu evrope stvori drzava sa muslimanslom vecinom, primer Turske. Turska koa drzava je bolja od vecine clanica EU (Grcka, Rumunija,...) ali nikada nece biti clan iste. EU i USA hoce sekularnu BiH u kojoj ce muslimani biti manjina u vjerskom pogledu. PS - Izvinjavam se za ove nekulturne. Nisu svi muslimani isti, kao ni svi srbi ili hrvati. Frustracija, sta li.
Vedrana ne glumi Dalmatinku kad svi znamo da si kuja Bosanska neobrazovana iz sela,, brnjaka,,, koju su muslimani izje bali pa ostavili...pa sada lijecis frustracije....
Ajme sto ste vi muslimajmuni vulgarni i neodgojeni . Nije cudo sto se ostali narodi sa vama ne zele igrati niti vas zele u blizini. Sramite se !
@Vedrana.HB(popusi)..vi ste obicni izrodi od svog naroda,cdi me jedno ko su oni koji su rodjeni u Hrvatskoj ako ste vi hrvati a ne smrdljivi katolici iz BIH.jednom ste dobro se sacuvali zato sto smo vam vjerovali a sada je drugacije malo.Vedrana jos te nije ni jedan Bosnjak derno ti bi sasvim drugo pisala :-)))