Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETE SU GA NA NERETVI 43 POPUŠILI, A POPUŠIT ĆE GA OPET, PITANJE JE SAMO VREMENA. A MI ĆEMO NAŠIM BORCIMA PALIM ZA SLOBODU SVIH NARODA NA OVIM PROSTORIMA DIGNUTI LJEPŠI I VEĆI SPOMENIK
Sad se vidi, sad se vraća s kim ste htjeli da budete braća zajeb.o vas tito i partija cijela sloboda očigledno nije umjela da pjeva...
@ sara sara nije bitno je li čovjek hrvat, srbin ili bošnjak, bitno je da on klanja. a ti u glavi nisi daleko od nas jer si na našem klixu, a vjerojatno su ti i prijatelji ljudi našeg govornog područja. ove uvrede što ti čitaš to se mi zezamo.
Pa kada cujem sve te komentare i sva ta raja se nije nimalo promijenila, uvijek se ponavlja samo jedno te isto muslimani, srbi, hrvati, stvarno mi je drago sto sam puno daleko od svih njih. Neka im je Bog na pomoci.
idemo braco partizani ja sam spreman za revoluciju ;)
Živio drug Hitler: S,C,Ć !
@ frojd fiksiram ti mamu rektalno, a i seku
davno dokazana rektalna fiksacija kao osnovica kolektivne psihopatologije bosanskih muslimana na ovom portalu je i statisticki dokazana
je--bo vam pas m--ater c----etnicku...
Srbo obzirom da si strogo protiv vode i pranja anusa da te pitam sta uradis kad ti se probije papir i zarije u pakso jel mislis da je dovoljno samo sto ga oblizes.
spomenik je srušen 90-ih i niko ga više ne obnovi pa tako da ovaj komad kamena nema puno značaja
BABA TODORINA Poranila baba Todira Meć\' čobane da vune poprosi. Namera je beše namerila Na nekakva Zvekana čobana. Kad je Zvekan babu opazio, On je na nju vaške napujkao. Al\' se maša baba meć\' guzane Pa otkida brabonjak od guza, Te udara kuju Zvekanovu, Kako je je lako udarila, Nije kuja ni repam vinula. Ljuto kune Zvekane čobane: \"Bog t\' ubio, baba Todira, Gdi mi ubi kučku od štenaca!\" Al\' besedi baba Todorina: \"Mol\' se Boga, Zvekane čobane, Što sam sinoć baru pregazila Te su meni odmekli brabonjci, A i sam se ne bi nanosio glave!\'
Hajde posteno nam reci imali ko od tvoje rodbine u ovim burdeljima po Bosni sto poturajuci se zaradjuju za zivot. Koliko ja pratim na privremenom radu u Bosni upravo tvoje posestrime a mozda i blizi rod, sto ti je navika ostalo im s koljena na koljeno jos od Turaka.
SRBO PUKO SKROZ, ČAK I BALJEZGA GLUPOSTI U POSTOVIMA. HAJDE TI MENI ŽIV BIO I MANJE SERI NA KLIXU. OVO JE SVE ZEZANCIJA.
Ne laži turčine !!!!!! -i laž je turska odlika.Niti perete anus niti jedete svinje,jer svinje ne jedu svinje.
Davno je to bilo,i nedokazano.Zašto ići 500 g. u nazad,ajmo 15-20 god.Siguran sam da ti je biološki otac Srbin.Sjećaš se izjava Harisa i filma Jasmile Žbanić o silovanim bulama ????????????