Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi hoćemo Duduuu ne Sabinu 🤗
@Burbon 💦💦💦💦💦💦💦💦😈😈😈😈👍
MA MOJ SDA OĆE SABINU.KAŽU PODOBNA A OĆE I DAT... JBG JA ZA 100 KM MORAM ŠIRIT SDA PROPAGANDU...POPIO SAM PIVA MALO PA ISTINA GOVORI IZ MENE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Avdo Avdić imade pravo rekavši da je ovo već bilo davno odlučeno, tugo i žalosti od pravosuđa...
Ljudi su rekli da je ova vec unaprijed pripremljena.
i tako dogovorili se jukićka i tegeltić da tegeltić nabaci a jukićka šutne i implicite dovedu pod sumnju izbor sarajlije zbog najvećeg broja bodova, čak rizikujući time da razotkriju institut najvećeg broja bodova kao najčešće sredstvo korupcije. zbog svega toga postoji razumna mjera vjerovatnoće da je sabina dobro rješenje.
uglavnom kako bi se spasio institut presumpcije nevinosti - kako lokalno tako i globalno, u stručnu i posebno moralnu vrlinu svega što je stasalo za "zlatnog" vakta i u skutima sda apriori ne vjerovati (ukoliko se drukčije ne dokaže).
U preporukama joj stoji da je dobro potkivana
Nek je hairli i nek ti je Bog na pomoći.
Ode Thomir dođe Sabina.
Tihomir
Šta kukate Talibani, Sabina je nije Kristina
Sabina Sarajlija rođena u Rudom hahahhahahhahahahahahha
Kakvo nam je tužilaštvo take i tuzibabe
Ova je rođena Sarajlija :-)
Ma neka je Sarajka pa makar.
Divna zena i veliki strucnjak 💞
Uredna je Sabina
mora da je roDŽena
Kakva impresivna karijera. Za pozavidjeti. Fali joj samo smjelosti. Mekticu udaraj gamad nisu ni zasluzili drugo.
jeste citali poruke u kojima nas posteni tegeltija govori preko vibera da taj neko sabini kaze da se prijavi da ce bit izabrana i eto.. hehe