Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..skeptičan sam da "mali od lopte" smije kontra kobre.
Čudićko, ko sluša Konakovića, boga vam budite vi barem pametna, pa niko u Sarajevu ne benda niti jednu izgovoreno od ovog lika. Pa i budalam je jasno da je on samo ,,figura,, koju Izetbegović miče kako mu zatreba. Dino MORA, ALI MORA reći ono što mu Boss naredi, zna to ovaj narod zato je u našoj federaciji sve ali sve opšta pišurija.
pametnica , pa šta onda radite vi u skupštini ?????????''
Vjerujete li Vi vašim ušima uvažena zastupnice Čudić. Ja recimo ne mogu da vjerujem, šta od Vas slušam nakon iznajmljivanja svojih ruku u federalnom parlamentu u vezi Zakona o radu. Populizam najodvratijeg niova kojim se Vi u ovom slučaju služite je u najmanju ruku licemjeran. Šta je ne slažete se? Ne znate koliko je dva plus dva... treba vam valjda više podataka, šta li?
šta očekivat od SDA 'bombaša' pardon košarkaša i koji homo kurtonus moraš bit i glasat za iste
etludoa ima inteligenciju amebe, i to sa poremecajem.....
ko je ova sabina i sto je gurate? nikad cula za nju, a zadnje vrijeme svaki dan po clanak o njoj
Skupština je za SDA samo formalnost... kad ne mogu ni preko skupštien da legitimišu pljačku, onda je jednostavno ignorišu, kao Dodik Ustavni sud. Sve je jasno.
Sto bi stuha cudic rekla cujete li Vi njega, i ona sama ne vjeruje da parlament moze nesto da uradi kad je naviknuta na pozadinske marifetluke kako joj je babo radio. Nego nove naocale frizura snimke iz par uglova jbt jel se to plabiras za predsjednicu stranke. Ma koja stuha. Zar stvarno to moze proci bez prlamenata stuho
Ja samo vjerujem sto (h)avaz napishe :)
@mirsad52 jest al prije nove-stare ljubavi sa SDA. Sad o tome ni traga
ova žena je meni pravi slatkiš... i naravno da vjerujemo više očima, nego konakoviću
SJEBIJA majku yebla ona
A MITO A KORUPCIJA U DRZAVNOJ BOLNICI, TREBA IH POHAPSITI NE SAMO UKINUTI. SVI IMAJU PRIVATNE PRAKSE ILI NJIHOVE KOLEGE, PACIJENTE NEKA SISAJU FRIZERI.
ma kakvim svojim očima , slijepo vjeruju onom kojeg je princ bakir postavio . retardi jebeni