Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabahudine brate,saučesniče naš u patnji,zar pod stare dane nije dosta što bole ljute rane iz rata,već re i ti birokratski pacovi da sikiraju. Sabahudin se bavi pčelarstvom i dobra je duša. Njegova politička opredjeljenost je njegov biznis. Ja nisam za SDP a nisam ni protiv, ali imam respekt za ovog čovjeka!
sabahudin kusljugic je dugogodisnji clan sdp a i pcelar covjek pravi med mozda i najbolji u bih. ovo bi se za njega moralo rijesit jer je ljudina.
Bakireeeee daj ljudima zlatne kašike
ne pada mi na pamet da branim sdp strukture govna su to, ali mi je presmijesno da se ovi drugi javljaju a sta su samo pocinili borackoj populaciji, rascjepkali ih u milion udruzenja koji ih drze obespravljenje i podijeljene a glavesine ufruzenja zive fino na budzetu
@indoktrinator prvo, da je ovdje talibanski rezim kako ti maliciozno kazes, jedino sto bi u njemu bilo dobro je da bi ovakvima za sve krađe i malverzacije trebalo po milion glava, ruku i nogu da se primjeni serijat, drugo, a ujedno i odgovor na tvoje pitanje, ne postoji nista sto nema veze sa politikom koja je usla u sve pore drustva.tako je isto i u tom hemoroidu iz kojeg ti pises, a koji se takođe nalazi u supku koji se zove balkan
@indoktrinator haha koji strah imas od toga, ne brini ba ne moze to kod nas nikad proci iako taj rezim stalno zazivas te talibani ovo te talibani ono, isuvise mi volimo sve sto voli i radi i kako zivi zapad da bi ovdje ikad postojala kriticna masa da se uspostavi takav nekakav rezim.ne zelim ga ni ja sto sam i rekao u prethodnom komentaru ali ti imas neke fiks ideje pa ti ne zamjeram, valjda ti ekavica, inace standardno narjecje bosanskih srba, udarila u glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi smo narod bez muda. Sacica nepismenih uhljeba i glasackog roblja nam rastura yivote i porodice. Umjesto sve da gori i da narod ko u Rumuniji ne izadje na ulice i natjera sacicu politickih govana da postavi posteno stvari sve na svoje mjesto. Dosta nam je amandmana kojima uhljebuljuju samo svoje porodice!!
jesmo, poltroni, miševi obicni, navikli kroz istoriju tako da guramo..
Nema rijeci za ovo.Sabahudine izdrzi u svojoj nakani
Komunjarska posla
ko te hebe mošnjo
Samo da ne jede krijući, kad nikog nema. Onda će me razočarati.