Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu ljudi ovce da progutaju ovakvu izjavu tuzilastva..Dajte nemojte nas praviti vecim majmunima nego sto jesmo!
Sami su sebe tukli i sami sebi zapalili kuce. A sto me ovo podsjeca na nesto, kao da sam ovo nekada cuo ili gledao negdje.
Kako je samo efikasna ova policja i tužilaštvo rs... svaka im dala... vode iz bokala
Nije dokaz na sudu, ali je dokaz da su lagali.
Lagumdžija psuje: http://adf.ly/xT2W
čudna je ova Republika Srpska.U njoj je sve samozapaljivo. Samozapaljive džamije,samozapaljive kuće,...
Sta ocekujete :) Cetri godine rata u Sarajevu ista ta propaganda je pricala kako mi na sebe ispaljujemo granate. Nakon miliona i miliona granata na Sarajevo cak je i srpskoj vojsci na kraju zafalilo pa su poceli stedit. Niko se nije zapito u RSu ni dan danas o cemu se tu radilo niti je neko nasao jednog tog novinara i ili vojno lice koje je to prenijelo i pitao \"pa ima li to bas ikakvog smisla?\"? Eto sad su poceli po Banjaluci njihovi sugradjani da sami sebi spaljuju kuce. Vidjecemo sta sad, hoce li posteni gradjani RSa (posteni Srbi) i i sad \"nasjest\". Inace kod Srba vazi da su svoji, da su antiimperijalisti, da su skloni vjerovanju u teorije zavjere i slicno i nikom zivom ne vjeruju osim svom rezimu. Tu odmah svo znanje prestaje, nista se ne dovodi u pitanje, sve je onako kako Dodik misli i kaze. Sta jest jest!
zbog rada \"nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno nacrno\" postali ste k\'o avaz
Bilo kako bilo poligraf nigdje nista ne dokazuje pa se i ne uzima kao dokaz.
Bilo kako bilo, oboje su pali na poligrafu.
A glupe zene! Prvo sama sebe prebije, pa zapali kucu a onda sebe i dragog strpa u podrum i zakljuca vrata sa vanjske strane. Fakat je glupa ali sva sreca mi imamo pametnu policiju koja je to odmah skuzila:-) Ne znam zasto ali vise vjerujem njenoj verziji iako ima svakakvih budala na ovom svijetu.
Jao ja budala ovo mi mozda djeca od 6-7 god povjerovala