Milorad Dodik
0
"Sa SDP-om nema saradnje"
Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima,ima i tekako ima veze sa zdravom pameću!!!!Ali,džaba vama pričati,slijepi ste kod očiju,gluvi kod ušiju.Palestina?Šta je to???? A,da,mjesto gdje se drže krmad.
Odron. neka oni grade svoj SADAKISTAN ili ti BiHahahaha.
Da će Hrvati pristati. Dobili su Krajinu za Posavinu. Broj komentara govori o realnom strahu Bođnjaka za odvajanje.
I\'m glad someone stepped up. Now the rest of Europe will follow. France banned the burka. In the end it will end up being that we send the MUSLIMS back home. Nobody else is a threat like Islam.
Tu je onda SDA da koalira sa SDP-om, ne treba njima Dodik :) http://www.youtube.com/watch?v=uWggmlHtxro
malo vas je ,malo vas je,p.....e!!!!!!!!!.
Srbi vladaju Hrvatksom. SDSS je u koaliciji sa HDZ-om a ti trubi kako ih nema. Istina je ima ih 200.000 manje u odnosu na 1991 godinu ali sasvim dovoljno.
Jesi ti opasan je\'bote? Hahhahah....
slušaj burazeru,to sto si komentarisao,nema veze sa zdravom pameću,a što se tiče vas Srba i Hrvat,mi se vas ne bojimo,mi bošnjaci nemamo rezervnu domovinu,ako želite palestinu usred balkana,samo izvolte,kada nas niste pobjedili 92,sa JNA,neće te nikada.Tuđman je riješio srpsko pitanje za svo vrijeme,nema više srba u Hrvatskoj,još da mi to riješimo u BIH,kome nevalja bosna može preko drine ili niz drinu:allahu ekber Srbine
Naredniče,voljno! Al\' sa pameću!!!! Ima zato Vojska Srbije,a koga vi imate? OS BIH;pa to će opet da se pocijepa po nacionalnoj osnovi.Još nešto.Srbi i Hrvati više nemaju nikakvog razloga da ratuju međusobno,mi smo svoje račune sveli.Ali,naš zajednički neprijatelj ste vi bolešnjaci,pa ti vidi, naredniče, šta ćeš i kako ćeš.Budalo jedna glupa,Hrvati su uspjeli da vam podmetnu najveću laž,a to je da su vama muslimanima-Srbima islamske vjere,Pravoslavni Srbi najveći neprijatelji.A Hrvati vas najviše mrze i samo vas koriste kao topovsko meso za svoje ciljeve.Zbog njih ste uvijek ispaštali,ali blećci jedni,vi to nikako da shvatite.
RS će samo postojat od bijeljine do zvornika i trebinja,sve će drugo biti naše,nema više V.srbije,samo Beogradski pašaluk.
Za moj si ti spreman.Ima da vas opet natičemo na spolovila ili krivak.Dodik je za vas bolešnjake pencilin.Šta ono Hilary reče?Narode u BiH,sami se dogovorite!!! Hehehehehehe,primitivci.
Sta ste se svi nalozili ovdje, to je sve politika.
Nad nama su ovdje u Evropi krscanski extremisti vec genocid napravili. Tako da te fore i fazone o anti-islamskoj propagandi zaboravi. A vi krscanski nacisti da znate da mi imamo pravo na nasu vjeru u nasoj BiH.
Nama nije do islamske Bosne, ali zato ni krscanske Bosne. A ti ako mislis da ce se moci zloupotrebljavati autonomija da bi se ucjenjivala drzava, to z.a.j.e.b.i. Isto tako nema ni KRSCANSKE BOSNE. Bosna ce biti sekularna. A ko je u jacoj poziciji to ce vrijeme pokazati. Srbija je zuti karton vec dobila, pa ti sad misli.