Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista cudno. I sam sam bio clan birackog odbora cija se "obuka" sastojala od polusatnog pustanja video-klipova. Cudi me da nije bilo i vise gresaka pri vodjenju potrebne evidencije. Dogadjalo se da su se svi clanovi odbora, ukljucujuci i predsjednika prvi put susreli sa takvim poslom pa su nekih 300-400 glasova prebrojavali skoro do jutra. Losa obuka, nista vise.
u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembruu... :D
Dobro je da ne treba kakva složenija matematička operacija, mogli bi fakultet za brojanje otvoriti.
Ovaj CIK ne zna đe više šupalj
PA ovo su sve samo ne regularni izbori.U normalnim zemljama kada se otkrije namjestanje na jednom izbornom mjestu dovodi se u pitanje citav Izborni proces,i u obzir dolazi i ponavljanje Izbora. Samo je kod nas kriminalnoj SDA dozvoljeno da radi sta hoce.Pa ovo nema u Ruandi.
Ide IIII pa vodoravna linija, pa opet IIII pa vodoravna linija, pa IIII pa vodoravna linija i sve tako!
Ovo da im pomognem malo, hehehe