Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dijete se razbolilo od Novolac hrane, kada sam se zalio niko nije biuo nadlezan. Jadni smo mi u ovoj zemlji.
Novalic 😂
tako je... udarite po najmlađim
Na koji naćin sad dobiti neku ostetu možda če mi dijete imato posljedice čitav život.Da je ovo Amerika oštete bi se mjerile miljardama dolara.U nas kad bi od nekog tražio smatro bi te da sam neuračunljiv.
nek mama doji bebu a ne da cuva dojke da joj izgledaju svjeze a djetetu tura formulu u usta. a ako mama ne moze da doji moze naci dojliju neku drugu da podoji.
Ovaj artikl treba da zanima one mame savremene -svjetske , sto hoce da imaju ljepe dojkane pa ne doje djecu
@pascal sa vrlo rjetkim slucajevima na te doilje nisam ni pomislio Bog mi je svjedok,,nego na ove vecinske savremene i sto imaju malo zakrzljali protok pa nezna da dojku mora pritisnut rukom par puta,,jako stegnuti par puta da mljeko pocne izlaziti,,,pa odustanu od toga zbog izgleda i sto jako boli--
@CHELAVITIS Eto one ne znaju, a ti znas kako trebaju pritisnuti.😂 Istina je i da mnoge jedva cekaju da ne doje pa se previse i ne trude.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja , samo treba aptamil duplo skuplji kupovati. Bojim se da ovo sve nije naša posla, da se jeftinija konkurencija izbaci.
i sad ti veruj bošnjačim uvoznicima