Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih da prezivim, imal sta popusta na hranu, kaka sine putovanja?
@zara moze kako nece moci, ja sa karticom na pijaci dobijem 5 gaca za 2,5 make, o carapama da ne pricam...
kakve veze ima tvoj komentar s temom? ko koliko studira... mozda i studiraju duze zato sto nemaju babu da im sve placa vec moraju raditi i studirati....najlakse je kritikovati i soliti pamet
Pa mama, zato sam ja vjecni student. Pa ja, samo zbog ovoga kunem ti see!
hah cuj studenti i putovanja LOL, putuju samo oni koji ne studiraju u rodnom gradu s vremena na vrijeme odu po krompir i sl.
@StudID Jer ste spomenuli da ste u fazi potpisivanja ugovora sa partnerom u Tuzli da li će taj partner raditi na povećanju broja popusta na prostoru Tuzle?
Popusti u muzeje nije samo 1€, osoba koja je koristila karticu nam je javila da je platila 6€ ulaz u muzej umjesto 12€. Jednim ulazom je otplatio vrijednost kartice 12KM. Svako slijedece koristenje je usteda. @Maroje - Vazi i u RS @hm - Razlika je sto je StudID - domaca kartica, a ISIC internacionalna. Sada imate ove dvije kartice u jednoj. Za godinu dana vi mozete otplatiti vrijednost kartice i ustediti znatnu kolicinu novca. Krenite samo sa gorivom, bazenima, kino ulaznicama, hranom, odjecom, raznim fitnes centrima, print shopovima, kaficima i drugim, vidjet cete da se moze ustediti znatno velika suma novca na kraju godine. Vas StudID
Blago meni sace i baka sebi kupiti tu karticu,trazim najeftiniju ponudu, trebami da odletim do Swedske kod svoe Senade.
Koja je razlika između StudIDa i ISICA?
e vidis glu/pane ima studenata po Evropi/svijetu koji idu u muzeje, pozorista, sportske terene, ljudi koji putuju za male pare, ima se popust i na karte (voz, bus...) jer imaju prijatelje svuda, i slicno euric po euric ustede i eto ti povratna karta za voz do neke destinacije drago mi je da sam studirala vani i vidjela kkoja je zaostalost u toj crnoj rupi Balkana bas, daj im prst, hoce ruku iz ramena da odvale
Iskreno, nikakva korist od ove kartice. Ako ces ustediti 1-2 Eu na ulaz, onda treba godisnje da ides u barem 10 muzeja kako bi bio na nuli. Iskreno, koja jos budala ide u 10 muzeja godisnje?? Ovo je naravno cista zavala. Recimo kad sam bio u Njujorku, za sve vece atrakcija, kartica naravno ne vazi. Mene ne interesira muzej stepenica u Njujorku vec kip slobode i t d. Naravno za to ti ne daju nikakav popust.
Vazi li ovo za studente RS-a?
Kako lijepo donosite predrasude o privatnim fakultetima a nemate pojma o zivotu, studirao sam i na drzavnom i sada na privatnom konkretno travnik fakultet \"Vitez\" i najmanje je 10 godina ispred u svemu naspram drzavnog. A zavaravate se kako je privatni skuplji, vjeruj da sve oni vama to naplate ali ne osjetite glupostima kao placanjem svakog roka izlaska na ispit ili ispitnim prijavama i slicnim glupostima.
bh. studenti se inače satraše putujući inostranstvom. ovako mogu uštediti nekih 5-10 eura prilikom svakog od svojih mnogobrojnih putovanja tokom godine...
Uskoro cemo izdavati i kartice u Tuzli, potpisujemo ugovor sa strateskim partnerom. Pratite stranicu i fb page, kako bi saznali sve informacije o nama. ISIC+StudID = Kombinovana kartica za popuste @Sandra ISIC jeste postojao na podruciju Sarajeva ali je prvi put u kombinaciji sa nekom domacom karticom i ponuda je znatno veca nego kada je bio sam ISIC. Samim tim na popuste ISIC-a se dodali popusti StudID-a.
pa ovo je papci jedni extra vjest, ne studiram al mi je drago sto neko barem na bilo koji nacin pokusava da pomogne studentima koliko toliko, organizacija je na dobrom putu, samo naprijed.
Pa većina ovih, kojima kartica ne odgovara i ide na \"fakultete\" tipa Doboj, Travnik, Orašje ...