Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je samo mangupski odgovorio na onom gostovanju nesto vezano za Dalmatinsku dok nasi domaci izdajnici pokusavaju Dalmatinsku predstaviti zlocinom a ne odbranom grada on je dokazivao suprotno!Ovakvih ljudi je sve manje.RIP
Na komemoraciji mu sjede oni nazovi antifasisti sto su Vojina Mijatovica primili u SDP, a covjek negirao genocid u Srebrenici. Kad vidim Nermina Niksica mulu mutavog odmah bih povratio. Nije sposoban mjesnu zajednicu voditi, a htio bi se nametati kao vodja nekakve socijal-demokratije. Od Saveza komunista Jugoslavije oteo imovinu, a nece da preuzme odgovornost za komunisticke zlocine, Goli otok, dok ga boli briga za Ahmicima i Srebrenicom.
@gooUser1579255224 https://www.youtube.com/watch?v=q-dteC2S4KY&t=204s
Laka ti zemlja bosanska...ljudino
Smrt fašizmu - qratz komunizmu!
Sveto, neka ti je lahka zemlja Bosanska!
Ljudina.⚘
https://www.youtube.com/watch?v=q-dteC2S4KY&t=204s
Opet smrt,smrt i samo smrt,nema mjesta za život, sreću, blagostanje. Da pokojni Pudarić zna ko mu je došao na komemoraciju, ne bi se ni desila. Vrijeme je da ova banda kaže naglas ko su im ti “imaginarni” fašisti kojima žele smrt. Pretpostavljamo o kome se radi.
Cuj ti budala ... na komemoraciji sta rade .... pa se onda smiju nekome... Svetozar Pudaric je za mene bio dobar covjek i socijaldemokrata ... zao mi je sto je otisao tako rano... ali zivot je takav, sad te ima a sutra nema ... sad mu dosli a juce ga izbacili i smijali mu se vecina... RIP S.Pudaric.
SMRT FAŠIZMU,SMRT KOMUNIZMU !!!
U prvim redovima oni koji ga nisu postovali dok je bio živ licemjeri.
Dok i jedni i deugi i treci ne shvate da sa nacionalistima nikad necemo naprijed i da BIH moze samo lijevica voditi ka napredku - mrka kapa
@DK problem i jeste u ljevici, ona ima problem sama sa sobom svi hoce da su vise ljevo od drugih i da oni vode procese.
Smrt fašizmu!
@PravaLjevica I fašistima!
A šta ako se vrate PARTIZANI, ne KOMUNISTI !!!
A fasisti i domaci izdajnici na vlasti, bas oni protiv kojih su se u Drugom svjetskom ratu partizani borili.
@nelle_tz Nije se Karadzic, odnosno Milosevic, bojao Alije, nego Nijaza Durakovica. Bojali su se da komunisti u BiH ne zaustave ili otezavaju prelazak na "demokratski" sistem. Njima je Alija bio san snova i sa njim su se dogovarali o svemu dok im je trebao.
@KurvadMiric Ti si glup i nemas pojma sta se desavalo 80-90-ih godina. Glupi Bosnjo ce ti objasniti: komunisti su izglasali "demokratski", visepartijski sistem. Da komunisti nisu izglasali, nijedna partija se ne bi mogla osnovati. Tako bi situacija barem bila zamrznuta za neko vrijeme i stvari bi se drugacije odvijale...
Slava Tebi Sveto, Smrt svakom fašisti!
SMRT FAŠIZMU (SDP) SLOBODA NARODU (SDA)
@afterasica Zar stvarno i na člancima o nečijoj smrti moraš biti bot? Pa nije valjda da su vam naredili da baš svaki članak morate komentarisati? Šta ako preskočiš ovaj jedan izbace ti komada salame iz sendviča ili šta?
Slava mu!