Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam novac nije krvav, jeste, dobro ste rekli.
Naravno da postoje mogućnosti za uštede, ali tu postoji jedna mala stitnica, morali bi štediti na sebi, a to nećemo doživjeti. Svi koji su sinoć bili na zapadnoj strani stadiona Koševo, mogli su vidjeti službena vozila sa vozačima kako čekaju svoje šefove, naše premijere, ministre....Gospodo ovo je od 01.01.2009. krivično djelo, porezna utaja, jer bi gospoda morala platiti porez kada službena vozila koriste u privatne svrhe, izuzev ako im posjeta koncertu Harija nije službeni put. Ne bi me iznenadiki da su naplatili i dnevnice i naknadu za prekovremeni rad.
Eto, gospodo RVI to je rezultat vaseg sljepila i posezanja za puskom. To je rezultat vase zelje da srusite onu prekrasnu zemlju. Lazu vas i danas kao i onda. Kod nas ima ona narodna: sam pao sam se ubio....