Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da niste radili to sto jeste, ubijali nevine ljude i djecu, sazalio bih se ali ovako nikako ne mogu. Kada ste znali pucati po jedinoj nam domovini, sada molite ko cuke ispred tih glavesina koje obnasaju vlast u RS-u i koji i dalje siju sjeme mrznje.
Cetalji klali djecu pa bi sad da se banjaju..
Šta će vam to, pa samo dignete 3 prsta i nakrivite šajkaču...
Da Bog da im djeca bila RVI, ako ih ako Bog da ne ubijemo
Kae Dodo u RSu zive ekstra, ne znam sto se bune :D
jel pomagala njima il zenama
E moji srbalji, u Federaciji kod nas ta prava imaju i zdravi borci, od kojih svaki prima malo ali prima redovno svaki mjesec, išao na posao ne išao ima boračku nadoknadu, isto ko kod Tite, primaće im to i unuci, a to za banju, nema ko više nije otišo, bar dva puta. Kako kod vas tamo stvari stoje bolje bi vam bilo da ste ratovali za Federaciju, danas bi bili gazde, em imate zemlju za obradu, a borački kapa, evo ide i povišica borcima.
nema veze, djikani kradu po federaciji, kao i u ratu
Ako je tako, svaka cast, evo iz RS.
Sto ste ratovali koji ku*ac.
Da prezivimo, jbg
Eeee moj Milorade, nemoj sebi dopuštati da budeš sentimetnalan prema ovoj bagri nahuškanoj na proteste od strane Bosićevih i Mektićevih plaćenika iz kotline zla (Sarajeva). Nego poćeraj ih sve kućama vodenim topovima. Neće oni od Srpske praviti kalifat.