Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso bi Niksic,neda mu Covic
lik mi je jako odvratan ali je sad u pravu, izdajnička trojka - nametnuta vlada je nesposobna za bilo šta, krajišnici su ponosan narod i sami mogu sve rješiti,
@SDFAbanda ti si obični gownojed, pa vidiš da je ta nametnuta vlada nesposobna, jadna, izdajnička, sad u kućicu i ne laj keru
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
HEROJSKA KRAJINA NAJVISE VOLI OVU DRZAVU, A NAJMANJE DOBIJA OD NJE! PONDER 2 ZA USK
Kad dođu inspekcije nebitno odakle nam dolaze nama u Krajinu i da pretresaju privatnike i zaposlene, molim sve privatnike da ih dočekamo kantom vode znaju nam reketarit po Kantonu a kad treba pomoći u mišjim rupama su svi gdje FUCZ gdje Vojska da postavlja nasipe
Za njih su to samo tamo neke Njive
ma ja sve je to tako a sta je s tim sto Asim Kamber i ekipa kao Sanjin halimovic kradu od 2004 po USK prodaju imovinu koja se ne bi smjela prodavat i naravno kao Asim zmaj kad dodje pobuna naroda puskom prijti da ce ih pobiti i sve su to zasticenici USK-a... Dok sa druge strane su sve firme dobrostojece zatvorili nametnuli im neke PDV-ove nerealne i gdje je taj SUD USK koji zataskava sve i presude postenim ljudima ne mogu biti presudjene neg je sve potplaceno
korita rijeka koliko ima USK su davno trebala biti zavrsena i sredjena da ne dolazi do ovoga sto sada dolazi jos od 1988. kad su najjvece poplave bile ako od tad nije moglo eto onda od 2014 se moglo raditi na tome, ali kako kada sav novac koji je dosao je „pravno„ je opran i podijeljen na par ljudi, sve ste firme otjerali sve postene ljude koji ne lizu guzice strankama otjerali ste ih po Njem, austriji americi itd itd. jedino jos kako kanton zivi jest od dijaspore koja dodje od 1.5. - 30.8.
Najbolje bi bilo da Krajina proglasi nezavisnost ili da bude referendum, pa cemo onda viditi kako ce Sarajevo reagovati.
Sudo dragi od koga ce krasti oni ne mogu sami ni 4 dana opstati tacnije od cega i jesi li bio u skorijem vremenu da vidis koja je sirotinja i bijeda stanovnika tamo koji zive. To su redovi bili za pisljivih 100 KM koje je drzava davala prosle godine, ljudi se snalaze kako znaju i umiju jer im je vlada USK pogasila svaku dobru fabriku tacnije nametla im poreze od prije rata + PDV koji je poslije rata uveden.
8 godina vlasti na 4 godine zatvora osudjenog Novalica, pa sta je uradio na zastiti izlijevanja rijeka sirom Bih, 30 godina sekta Sdaovska nije cistila rijeka korita, samo se hapalo, a ti ocekujes pomoc od Vlade koja je formirana prije 15 dana.
Jao ovog Trola .. ovaj samo zna kukati .. jel BIhać boli K ... kada u Hercegovina gori ljeti? ... ma hajde više dosadan si lik ...
Da pogotovo zadnjih 8 godina.Izvinite Ko je bio na vlasti u to vrijeme.Bitno je Sarajevo spomenuti a vi glasajte za Ogresevice i sl.
Nedajte da vam Njiva Nikšić dolazi,on je švercovao donirane traktore nakon majskih poplava 2014-te.
Sramotan je odnos Vlasti BIH prema krajini…nadam se da će se to promjeniti sa novim vlastodržcima jer je ovim prethodnim bila bitnija “opština Centar” od 10 drugih opština… a sve mi se čini da će se maćehinski odnos nastaviti
svako proljece brlaj s vodom, e da hoce ove na Marindvoru potopit, valjalo bi, pa da zivimo ko ljudi..
Imate izdajicu Ogreševića, neka vam dođu Kakir,Komšić i Diflaš
Ti koji su godinama selamali u gumenim cizmama ove prilike ti nece doci sigurno jer je njihovo vrijeme proslo.Jedino gdje su se zadrzali i jeste u tvom kantonu i zajedno s tobom u vlasti.
Kad se Sarajevo u kojem se najglasnije zagovara unitarizam ovako odnosi prema sredinama gdje su bosnjaci vecina poput Bihaca, Tuzle ili Zenice, nije tesko zamisliti kako bi se odnosili prema onima gdje nisu. Narod koji trpi nije bitan, bitna je samo kontrola nad novcem i resursima, a stav premijera Ruznica dovoljno govori.
Eto nas danas iz Sarajeva da vam riješimo te poplave. Doći ćemo u čizmama i ako bude trebalo promijenićemo tok Une. Jesu ovi krajišnici kilavi i nesposobni, uvukli se u odijelo i kravatu i sve čekaju da im neko drugi nešta riješi. Neće vam taj Ružnić mrdnuti iz kancelarije, on je navikao na odijelo i kravatu a to ne ide sa gumenim čizmama.
Našao se ko će o poštenju i zalaganju pričati...
Klix najveci bot sda doci ce i dk vas preko sky
Moj Mustafa izbori prosli a Konakovic i Muzur mrsko im sa Ilidže u bagerskoj kasici se voziti do krajine.Kazu jes da bi ih svak sliko na cesti ali izbori su daleko.