Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođo Jukić, vaša smjena i smjena VSTV će biti najpozitivnija reforma u BiH poslje rata. Evo kada radite svjesno i profesionalno, mogli ste nam odgovoriti na prosto pitanje; ko je ubio Dženana i Davida?
Ma bravooo nema daljr
Ružica, Zapadno Hercegovačka ljepotica!
Kako se može zaključiti iz ovog njenog statusa, svi su krivi, i EU i vlast i narod, samo je vstv savršen i bezgrešan i njih treba ostaviti na miru.
Nista Ruzice se ne sikiraj,opet ces cuvati krmad na Husinu
Jadna bila, što si tužna? Eto te ko Mile na tuti, ja!
niko nerusi instituciju kao instituciju nego samo treba postaviti prave ljude na pravo mjesto ili ti skloniti pogrešne ljude.. država, poštenje, razum. dosta nam je podobnih trebaju nam sposobni bez obzira kako se ko zove.
Glupačo, u Mostaru nije distupan broj Hitne. Šef ti dobio proljev! Jesi li normalna,? Nszovi gs gusko!
Ružica bi se još potkivala?!? Dosta je bilo debela, pa, pa :))))
Jel ovo ona što zavija ko vuk??
Ne da se trebate raspast jer ste realno beskorisni, nego vas još treba i uhapsit i bacit iza rešetaka jer tamo vam je i mjesto s obzirom na to šta ste radili. Zloupotreba položaja, mito, razne vrste korupcije i ostale malverzacije. Ja da se pitam ja bih vas na giljotinu odma' jer vi ste izdajnico države a izdajnicima je smrtna kazna ili progon.
ma ko diro ruzicu ko dirooooooo .... kako sirw spin a nisam se mislio oglasiti dok se tegeltija nije oglasio ili vidoviti Omer i Djemila ..
Ovo je ona cim je zavrsila faks u 35 godini odma pocela radit u VSTV, inace jako taletovana
Žuja je zakon :-)
(ne)gospodjo djukic cak i kompjuter mora biti resetovan kada padne. A sto se tice zakonodavstva dok isto ne funkcionise ne moze ni drzava funkcionirati dakle popravkomtj resetom zakonodavstva u Bejha je moguce postaviti zakonodavstvo na zdrave noge... sve ostalo je samo krpljenje
Ma hoce duso moja raspast ce se USA i EU sMo ako neko dirne u vas lopovluk. Hahaha
ali ova stvarno liči na Miss Piggy
Čuj ja li blebece uplašila se guzici samo će se raspasti vstv jer Vam je došao kraj konacno
Ruzice moze li šišanje i pranje kose?