Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes napustit poziciju ministra zdravstva u jeku pandemije, kukavicki, jos je veci kukavicluk sto sada svi bjeze od te pozicije, to je Komsiceva borba za drzavu.
Vrijednosti senade, ama hocu senade, nenadic senade.
Odmah donijeti amandman da sve plate koje je primio u periodu od kad je podnio ostavku da vrati u budžet kantona u roku 7 dana, vrlo jednostavno.
@nemampojma00-utopija
onaj radi 2m3 drva ode a robiju ? jel Alija ovo pravda koju si obecao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je prešlo sve granice, njemu je bitno da on ima a za ostale ga nije briga.
Šta drugo očekivati od ovakvih kao on.
Df lopov
Za lijekova vam trebalo...
Mala je to plata kolko pn more popit
to.je ta vlada ! e ovakvi nas vise unistavaju nego corona i to 25 godina
Za streljanja.
Zali boze ijedne kapi date za ovu zemlju Dabogda nas sve pobili u narednoj akciji nestanka bih
Koji je ovo mis i lopov. G0vn.o treba pljuvati na ulici.
Neka vrati retroaktivno, a ja zaboravio da je on političar to se na njih ne odnosi. Samo na narod koji pošteno zarađuje.
Kad stranke predlažu ovakve profane i isfucane ljude za bilo kakve funkcije onda je jasno kakve su te stranke i čemu i kome služe. Samo sebi i vlastitim interesima. Odvratno ali je tako
kakav ba rusmir nebitno je to ...ima li šta o dzeki ..
Banda.Nek je njima a ostali neka pocrkaju
Kanton Sarajevo je odavno u anarhiji i općem haosu. Nevjerovatno je do čega je stanovništvo dovefeno. Vlast postoji samo po platnim listama i ni počemu drugom. Svi segmenti društva u raspadu. E moj Bakire e moj Željko..e moja opzicijo..e moj narode..koga da birate i čemu da se nadate takvi sa takvim. A ovaj Marić..ni vidjet ga nemogu više očima
Divi mu vugla 😂 Bože dragi, do kad ćemo trpiti sve ovo?