Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nas iznenadiše rusi sa ovom izjavom, k'o snijeg u januaru😎
Fašizam, nacionalizam, nacizam, rasizam uvijek i uvijek će postojati na planeti. Mi smo mnogo gora vrsta od životinja. Mozak kao organ možda imamo, ali ga ne znamo koristiti kako treba.
@pikolino STA JE LOBI GENOCIDNI''
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nek jede govna i ministar i mladic
Hahaha tvoja poruka čuje se do Haga pa ga je protjeralo
@pikolino pa hajd objasni vise sta je "bosansko janje"....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitanje je koliko su te "garancije" vjerodostojne i pouzdane? I Srbija je garantovala za Šešelja pa kad su zvali da se vrati u Haag država se oglušila!
Ma, ja! Tek da probijele zube! Hebe se njima za sratka i sve ostalo. Nek su rekli, sutra će poreči i to je to!
Ma, ja! Tek da probijele zube! Hebe se njima za sratka i sve ostalo. Nek su rekli, sutra će poreči i to je to!
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
Nije isključeno da sa rusima imamo neke zajedničke interese i to je politika. Ali uvijek znamo da nam oni žele zlo.
Joj kad mi Rusi pocnu truniti o ljudskim pravima. Nemoj dalje bogati!
Ispolitizirana je svakako. Osuđena je drska seljačina iz siromašne bosanske vukojebine, pijun nehumanog sistema i krvlju zadojene ideologije. Mutavac kome su pokretačka snaga obećanja kula i vila i iluzija u trijumf srpske vojske i apsolutne nadmoći. Oni koji vrijedno podgrijavaju zlo u Srbima nisu zatvoreni i neće ni biti. Posječeno je jedno drvo, dok ostatak šume i dalje raste.
Ovo je ociti dokaz da bi i Dodik i Mladic i svaki koi proglasi Mladica herojem u istom odnosu snaga ,artiljerijom na goloruke muslimane i hrvate,uradili najmanje identican pokolj i zlocine.To je gen nazalost kojeg se ne mogu ograditi kao nijemci od Hitlera i nacizma. I dan danas Dodik za povratak podrinjaca na ognjiste izjavi opsada Drine.Isti Zlocinac samo bez JNA i beskrajno jake vojne sile..
Rusi, ovdje nema vise veta... ovo je malo sto vam je general dobio... jako malo...
Rusi od raspada SSSR samo laju i to kad se vec nesto dogodi. Nemaju vise oni mu..a da se oruzano suprostave svijetu. A moraju malo utjehe dat ovim srbima pa makar izjavama
Toliko se rusi hvale svojim antifašizmom, slave taj dan kao jedan od najznačajnijih, a ne podržavaju Hag i ovu presudu za jednog od najvećih fašista nakon II svjetskog rata. Malo je reci da je to licemjerno. Izgleda se antifašizam, za njih, mjeri pravoslavljem.
dabogda vam covjek kao mladic bio vladar
gepolitika se zove kad Rusi podržavaju Srbe, Turci Bosnjake, a Rusi i Turci, pa i Iran, odlično sarađuju. Ali dzaba, ne kontamo
Mladic voli da ga prima u pakas !
rusi bube su po vama naziv dibili nisu dabe, bolje pelena pripremite nego sto supljirate...