Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo hebite glupi narod. Dodick velike Srbe, Kakir velike Bisnjake a Cova velike Hrvate. Ni za sta drugo niste vec da vas hebavaju u glupi mozak...Selam iz Svabije!
Bice para i iftara, doci ce BAke sa mejdana. Vice Mile, vice Bake, o sirotinjo da vam lakne. Laje jedan laje drugi svima ce da se kurban nudi. (KOMANDANT 1.INTERNET antiSDA,antiISNSD,antiHDZ Brigade)
@Hoschef E moj bijednice, otišao 1500km od kuce da bi opet od mene manje zaradjivao . Pozdrav od privatnika iz Tesnja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik se razumije u ekonomiju ko moja nana atomsku fiziku!
Kupio brat Rus ove potencijale od firmi u RS...Dodik sav sretan...nista bez brace Rusa to promocija to sastanci...i usred jedne takve Rasid prekide sastanak uz izvinjenje pogleda na sat ...petak je kaze.mora na đumu ..u.ponedeljak štrajk radnika oce da otjeraju investitora novog gazdu...i naravno covjek se zastitio ugovorom ...koncesija mu tece e sad mu RS isplacuje penale odstetu 180 miliona sve po zakonu i ukratko...naravno poslije ce da se rastale...pozdrav !!!
Cek malo, zar nisu bracale ili je Rasid ubacen od stranih sluzbi?
Srbska posla
Vecina naroda bi trebala obici makar BiH kako bi shvatila da postoji nesto sira slika Svijeta od mahalskog mediokritetskog i da svjetska ekonomija nije Sirano pijaca i pljacka turista od strane taxi mafije.
Ne spominji Bakira zajedno sa tim kriminalcima. Sve investicije koje je on doveo šljakaju bez greske jos da nije bilo onih debila koji su narodu punili glavu ublehama da ce nam Arapi, Turci i ostali pokupovati zemlju bilo bi ih jos. U Crnoj Gori Arapi kupili tzv. Porte Montenegro u Tivtu i niko se ne buni.
Kao pod rukicu. Ka’e haj voma
Kako ce srbi provest vikend u sociju novosibrsku i moskvi?? Sigurnu dobro nece oni to valjda u becu minhenu stutgartu ili negdje u SADu
Odlazi Rasid , dolazi Luka. Rasid odnosi 180 000 000 ne zna se gdje i ne zna se kome. Luka donosi 2 milijarde, ne zna se odakle i ne zna se od koga.
dodik i covic dvije rak rane bosne i hercegovine... Muzu nas ko da smo krave muzare, ne priznaju drzavu a vele i Bakir isti. Vi sto kazete da je isti vi ste i jos gori od njih ... pU
pa i Rašid je musliman. Dodik to možda ne zna.samo nek je Rus🤗
Naša polupripitomljena divljač u Prckoj redovno plate ceh, pa nebitno Muratu il’ Rašidu...a još im nisu zarasli hemoroidi sa Kosovskog boja, niti su im prestale menstrualne tegobe zbog otcjepljenja...
Daj ko milion da ga ...... ko mraz papriku :D
Prelijevao iz šupljeg u prazno i nakon toga "jamio" 180 miliona. Koga li je samo Serdarev potkovao sa zlatnim cavlima i platinastim plocama?
citam debili pisu kako rusi j*bu dodicka :)))) pa debili on prodaje dio po dio drzave, gomila stotine miliona na racun, i kad ode da zivi u rusili ili na kipru, on ce bit milijarder. i on eto glup a narod sto to sve mirno gleda pametan
Iskreno cvjetam od zadovoljstva. Pravda za Rašida. Bravo Rašide.