Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Intervju je snimljen u Damasku pod kontrolom režima. Nije bilo jasno da li su Hasan i njegov otac Omar bili pod pritiskom da daju izjave," zaključuje The Times. Paaaa, niko jos nije ni vidio ni cuo za Skripalje, samo je Britanska policija ''kao'' davala izjave u ime Julije Skripalj ! Mozda su i Skripalji pod pritiskom ? Mozda su vec mrtvi ? Mozda nisu ni bili otrovani ??? Englezi su stare varalice !
mogli su se malo bolje pripremiti. danas kada nije tesko dici do ibfirmacije obi nude ovakce vijesti joje he lako provjeriti. ccc
Baš će mo povjerovati ruskim govnima čija dronfulja laže o građanskom ratu u BiH.
nadnaslov "snažna propaganda". ko ste vi da nam kreirate mišljenje?
Rusi i Turci su govna
Prepisali od Srba.😎
Sve ste isplanirali, jos samo da propadne (: , opstruirat ce se svaki dokaz... ljudiii, nafta i profit su u pitanju, jako velika stvar!