Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezolucija nije potpuna ukoliko se u istoj jasno ne naznače srbi i rs kao oni koji su ubijali i napravili genocid.
Dal će u Rezoluciji stajati da su Nizozemci držali vrata da neko ne pobjegne iz Srebrenice da su izbacili ljude iz UN sigurne zone u smrt , čim su platili odštetu znači da znaju da su krivi, bilo bi fino i da oni se navedu i da piše da nam je zapad uveo embargo oduzeo oružje i pustio ovim monstrumima da nas kollju, fino bi bilo da se zna i rusi i ameri i eu i turska da su svi to gledali
na ovu ce objavu jugobalije i zapadnomrsci malko zazmuriti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dzaba lobiranje to je gotova stvar
ne kontam logiku covjeka naravno da njemacka ima sa austrijom veliku ulogu jer su ove drzave "dodatne kantone bosne i hercegovine" koje imaju zajedno jedno 300.000 bosanaca sto je ogromno
Rusija ne zasluzuje vise stalno mjesto u Vijecu sigurnosti UN☝️
kao nebitna rezolucija, a eksplozija srbskih botova ovde :)))
Drama će samo dobiti ime, razumljivo na svim jezicima, gdje je problem čiča?
Apsolutno da ce biti mnogo vise stete nego koristi...tacnije nema nikakve koristi od neceg sto svi znamo da je genocid i sto svi znamo da su svi sudovi to potvrdili... Koja svrha od UN kad je UN svakako skupina ljudi koji nista ne znace i nista ne mogu poduzeti, a kao primjer imamo trenutni genocit u gazi... i sta sad nama treba genocidni zapad da nesto kao potvrdi sto znamo da je genocid...hajte molim vas bavimo se glupostima i nasjedamo na ratohuskasku retoriku zapada
Sto su se parizer botovi raspisali bre, Treba ovo nahraniti a i parizera bi moglo nestati
insekti i stetocine ruske, nadam se da ce ovaj put neko zaustaviti kretene a ove dodikove zombije udariti po usima
Uh kako je ova rezolucija samo duboko i dobro osmišljena.Ne tresu se oni džaba.Samo polako,korak po korak.
Rezolucija o Srebrenici je kusur ili sitniš s kojim trguje zapad protiv Ruskih interesa . BiH pripada zapadnog geostrateskom području i to je nepromjenjivo. Ukrajina je glavni faktor i tu se rasipa svim i svačim. ABiH je jedini garant za bezbjednost naroda i jedini koji mogu spriječiti nove genocide .
jel ovo u Ukrajini ratni zlocin ili genocid
Treba pitati ruske gubare zašto osporavaju genocid u Srebrenici? Ako nije zbog iste sitne politike tuk na utuk. Da li je zapad protiv ruski mazlum bi bio za. Ne zna zašto ni kako, ali zna da treba biti protiv. Zato su i napredniji od zapada u svemu. Letimo ruskim avionima, vozimo ruska auta, gledamo ruske televizore a na poslu koristimo ruske računare i software. Zatucani mazlumi.
Treba pitati ruske gubare zašto osporavaju genocid u Srebrenici? Ako nije zbog iste sitne politike tuk na utuk. Da li je zapad protiv ruski mazlum bi bio za. Ne zna zašto ni kako, ali zna da treba biti protiv. Zato su i napredniji od zapada u svemu. Letimo ruskim avionima, vozimo ruska auta, gledamo ruske televizore a na poslu koristimo ruske računare i software. Zatucani mazlumi.
Njihovi dobrovoljci i jesu radili genocid. I njih treba uvezat u ovu pricu jer ih je njihova komanda slala da rade te zlocine i sad peru ruke kao samo su srbi to radili i nema veze sa nama a sve te dobrovoljce vratili nazad u rusiju jos im dali medalje.
Bošnjo antivakser rusofil na aparatima
ono kad ti istina ne odgovara,a nemas mu.. da priznas