Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Tika donira 2 miliona javnoj kuhinji u Doboju, o tome se ne piše i ne prave TV prilozi na RTRŠ-u i drugim medijima u BiH.
Tu smo znaci, za rafineriju daju malo sadake!
Svaka cast braco rusi,da je pametii medu bosnjacima i Srbima mogli bi sve proizvode izvoziti u Rusiju,a ne da cekamo 5-god da nam EU izda dozvolu za izvoz mlijeka isto tako bi mogli izvoziti i za tursku
Kakva pamet kakav izvoz?!?! Pa vaznije nam je valjda da se medjusobno 'bemo i punimo dzepove sitnih politikanata. A tebe co'eka, cuj izvoz...
"Predizborna prica" rekose Cava Trava i Aleksandra od Hadzica
Znaci nece biti novog zaduzenja i emisije obveznica?!Ako je tako,svi bi ti trebali dati PoDrsku.Po jednu naravno,momacku!