Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna nikad nece biti Ruska Gubernija kao sto je Srbija
Cuj da UN raspravlja, pa da uloze odmah Veto kao sto su na presudjeni i dokazani genocid nad Bosnjacima kako bi zastitili svoj genocidni ogranak srbe na Balkanu. Rusi su najveci klosari svijeta
Borba između istoka i zapada na našoj napaćenoj Bosni i Hercegovini i to stoljećima!🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Baš
BiH nije država.Treba joj gazda.Nesposobni narodi za organizovanje države a ti političari koji hoće gazdu za BiH bi da budu na vlasti i ljube skute i da ližu ruke gazdi za pravo na pljačkanje naroda.Znači,ne valjaju nam političari a uporno ih biramo.
Promocija ruske demokratije
Nek vas klix reklamira za sitnu saku prljavih eurica.
Voli i ova "ruska ambasada" da izvodi reality show. Kao saće se neko prepasti njihovih stavova koji nisu bili očekivani? Sve ok, odluka je davno pala.Prije toga se sagledalo šta se oni mogu i predviđena je i smijurija oko EUFOR-a.Očekivan i procjenjen trošak kojim se dobiva novi visoki predstavnik sa bosnsikm ovlastima.
I promjeni se ime misije Europske drzave donesu u Briselu odluku o vojnoj misiji u BiH po imenu PeaceFor i ala hi manet
BiH će do 2024 biti članica NATO i tu se Rusija ništa ne pita. Cviljenja ruskih pudlica ne treba ni komentarisati.
Kome je,osim onom grizliju iz Laktaša uopšte stalo kakav je vaš stav,realno?
Zasto Srbi indistiraju na ostanku KFOR-a na Kosovu, a zele povlacenje EUFOR-a iz BiH? Kosovo su otpisali jer Albanci nisu glupi kao Alija, Bakir i SDA.Bosnjaci ne dozvolite da zbog vasih glupih predstavnika iz SDA jos jednom dozivite reprizu iz devedesetih.
Ode EUFOR, dodje NATO, ha ja!
Nikakav problem...mjesto EUFORA odmah napraviti bazu NATO-a i ćao...pa.nek' Ruski smradovi qrče po Srbiji
Odmah iz istih sstopa Ustvari samo prosiriti jer vec imaju bazu pa nek rusi sviraju. Prvo opkolit banjaluku i uzeti koridor od hrvatica i zacepiti izlaz prema zvorniku. Ali NATO to vec ima plan
Pišaj Ruse, stoka je to.
Rusi?? Sta su ono rusi?? Zohari?
Sve sto je rusko je kjafirsko. fujjj
Krim je Ukrajina 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
@Yoda033 NEvjerujem 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
RS je Bosna ...
Kao što su im sankcije uveli, tako ih treba izbaciti iz vijeća UN, govna jedna. Oni bi da bude Rus ili srbo.