Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svu nesrecu u BiH generisu Rusija i Francuska, al i mi smo krivi jer puno gledamo u EU a ne u Ameriku!
Upravo tako. Da su se jevreji.oslonjali na fadisticku evropu ne bih ih bilo nigdje. Zato Amerika je majka civilizacije ostalo su sve divljaci.
Mi,građani Bosne i Hercegovine, koji istinski volimo svoju državu, izražavamo duboko žaljenje što je uopšte dozvoljen vaš boravak u BiH.Vas treba otjerati govnjivom motkom van naše države,zajedno sa svima ostalima koji ne vole i ne poštuju Bosnu i Hercegovinu.
Ovog smrada treba protjerati iz BiH.
Pogani masni pravoslavni rus.
"...i sta bi se moglo Rusima prigovorit?Zasto su oni srpski,a nisu nasi?Oni gledaju sta se desava u Bosni i odredili su koju ce stranu podrzavati.Naravno izabrali su "srpsku" stranu u inat Americi.Podrzali bi crnog djavola ako je ovaj kontra Amerike,a ne zato sto su ludi za pravoslavnom bracom u eresu.Iako znaju da su Srbima na Balkanu potrebni samo da im drze stranu u slucaju da ponovo odluce cinit nered u regionu..."
Ova pijana vreća gowana brblja besmislice.
Da...kad od 20 ljudi samo ti glasaš kontra...sta je to???
Šta ima da se pita ova ruska pijana gnjida o bilo čemu.
https://www.alo.rs/vesti/politika/lukasenko-usao-u-skupstinu-zastao-kad-je-ugledao-seselja-pa-promenio-svoju-odluku-prekrseni-svi-protokoli/270290/vest Dvije vijesti ko je su u koheziji. A tek ova : https://www.kurir.rs/vesti/politika/3369283/vucic-sramota-me-sto-bivsi-predsednik-nije-hteo-da-ga-vide-s-lukasenkom
Ko god pogleda NATO kartu na Balkanu vidjet će da su ga Rusi izgubili, a ovo zatezanje je samo tvrđenje pazara sa Amerima za nešto drugo u svijetu.
Zapitajte se zasto uistinu Dodik ne dozoljava zastitu istocne granice sa Oruzanim snagama BiH i Frontecom. Pa migrantska kriza u FBiH upravo ide njemu u prilog iz nekoliko razloga. Zamislite presjednik drzave koji vise radi za interese susjedne drzave nego za svoju. E to vam je BiH, Dodik i SNSD.
"sve manje jedinstva o pitanju implementacije Mirovnog sporazuma koji ostaje bezalternativni temelj za funkcionisanje BiH." Temelj za funkcionisanje BiH NE POSTOJI. BiH nije funkcionalna u bilo kojem obliku. Jedino sta jeste funkcionalno je mafija kojom izmedju ostalih upravljate i vi Rusi. Dakle, ne moze bit gore. Samo moze ici nabolje. Zato treba i rusit taj nakaradni poredak u kojem uhljupi poput tebe imaju pravo da sole pamet ljudima koji su rodjeni u Bosni. Goni se u 3pm
Ruski potencijal na polju vanjske politike se svodi samo na izjave i slaganje-neslaganje. Ameri se i dalje za sve pitaju..
ovaj rus godinama sere i pisa po nama . negira BiH i doslovno pljuje i hrace iz punih usta po svemu onome sto ima veze sa Bosnom , Bosancima , Bosnjacima , nasom drzavotvornoscu ...i svemu onome sto nas cini ljudima i nikom nista. SDA to ne vidi niti cuje . nema se vremena jer valja koji tender i poso sa arpaima i turcima odrdit. Ako meni neko sere po cilimu u mojoj kuci godinama , nije do njega nego do mene !!!
Cuj, a ti nisi
Nadrljao je onaj kome je Rusija prijatelj...
Rusku bandu treba protjerati iz BIH oni su nam gori neprijatelji od Srba trenutno jer svaki moguci napredak blokiraju direktno preko Dodika.