Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisali pakt sa Hitlerom, da podjele Poljsku, a pozivaju se na antifašizam. Ovaj što piše ćirilicom, nauči historiju, tj. bilo šta o drugom svj. ratu. Prva država u Europi koja je proglasila judenfraj državu, bila je Srbija. Prije Njemačke, Italije i Hrvatske. *ebem te glupa.
Isti su oni svi i Rusija i Zapad a najgori su Arapi.....
Bore se protiv fasizma koncentracionim logorima, bombardovanjem civila, silovanjima, kastracijama, mobilizacijom ubica i kanibala, izgladnjivanjem, ravnanjem sa zemljom...
Maknite ovu parazitsku ambasadu svakako..
ova ambasada bitna ko upustvo za daljinski kad TV kupis.
Sprječavanje Rezolucije o GENOCIDU U SREBRENICI u UN i Podršku osovini Dodik - Čović u razbijanju BiH vam nikad neće Bosanci i Bošnjaci zaboraviti Ruska _Govna . Kako ste posijali tako i ženjete
Ne znam sta krivis Ruse zato, pa cuo si Ivicu Dacica, Merkel im rekla da traze od Rusa da Rusi blokiraju britansku rezoluciju o genocidu u Srebrenici u UN-u. Znaci idejni tvorac toga je Merkel Njemacka,.
Britanci i Amerikanci su nam sa apartheidom Schmidta pokazali da nisu prijatelji, prema tome, mi svoju srecu trebamo od sad traziti sami, ne glasati po automatizmu tipa glasali Amerika i Britanija, idemo i mi.