Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S kojim pravom se ovi majmuni mijesaju u suverenitet CG? I to otvoreno, kakav bezobrazluk
Zato sto su kupili 80% Crne Gore...
Srbija - Izrael i Rusija su najveće zlo na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jadni gorski crnci.
ma zahebavam se, puca mi cijev za gorskim crncima.
...jbg i srbi su rušili Mostar, a ko nije ???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E bas se slatko nasmijah. Ha Rusija se protivi ulasku Crne Gore u NATO !!! E svasta. Sta imaju Rusi sa tim???
TITO je bijedan Ispravka I TITO BI JEDAN... Bijedan ti je Milošević, Tuđman i Alija i njihovi naslijdnici ( čitaj lopovi)!
Kakve veze ima Ruska duma sa Crnom Gorom Sretno Crna Goro
NEKA OD SABRANIH DJELA TRENUTNOG CARA: (PUTINOVA STRAŽNJICA, NUKLEARNO ORUŽJE I GENOCID U SREBRENICI): (1) Kada su ruski novinari pitali Putina zbog čega ometa poštivanje zakona, izjavio je, citiramo: "nije moguće poštivanje zakona kad Vas neko vuče za stražnjicu", (2) Careva izjava: "Rusija nema razloga za strah jer posjeduje nuklearnu bombu", (3) Podrška genocidu u Srebrenici pomoću veta u ujedinjenim nacijama.
Rusija je u C.Goru investirala 3 milijarde $ a SAD 0 $. Ruske investicije doprinose CG budžetu a američke NE. Ruski turisti su najbrojniji i najviše potroše u toku sezone, amera nema na mapi. I šta ovo pokazuje? Pa prosto, amerika ne ulaže u privredu već kupi A POSLIJE UCIJENI jednog četnika pokajnika koji joj ispunjava želje. Prvo odvajanjem od Srbije, zatim priznanje Kosova a sada i ulazak u NATO. Da je to neko radio tako protiv interesa Amerike, CIA bi ga odavno zakopala. I na ovom primjeru se vide dvije potpuno različite geopolitičke doktrine. A ovdje večina podržava upravo onu brutalnu i agresivnu i to samo jer gleda lokalno a ne veliku sliku: https://www.youtube.com/watch?v=Ho_VfJniO2E a šta mislite ko je ovog ubio? https://www.youtube.com/watch?v=kjofgVvyTsw
I to što je kupio vikendicu kod Budve daje mu za pravo da se miješa u unutarnje stvari C. Gore ...??? A de ti meni pokaži investitora koji investira a da ne profitira ...!!! Nije njima do C. Gore k'o i do lanjskog sninega i zato nek puste ljude da žive kako hoće, s kim hoće sve dok druge ne diraju ... ! ! !
Rusija investirala u CG -- misliš oprala tu lovu za pristojnu proviziju?
Neka su, i potpuno ih podržavam. Većina naroda nije za NATO a lopovska vlast pokušava pokradenim anketama, botovima, i masovnom propagandom da falsifikuje volju naroda, i da čisto glasanjem u parlamentu proda državu. Već se ispostavilo da su ranije ankete bile lažirane. Novi izborni zakon, pa referendum o NATOu.
Zajebi ti njihovu Dumu kad su crnogorci odlučili da se prikkjuče naprednom svijetu ... Ima Putko briga i kod kuće pa nek se time pozabavi ...
Milo nedaj psima da ti komadaju državu. Znaš na koga se možeš komotno osloniti!
CG se nije bojala nikad velikih sila. da ne nabrajam..Turska, Napoleon. .. imati objavljen rat Japanu punih 100 godina!
Ma nisu đaba rusi počeli naoružavati Srbiju samo su zakasnili Jer kad Crna Gora uđe u NATO nema ništa od osvajanja Crne Gore i izlaska Srbije-Rusije na more Malo morgen.
ŠTA JE BABUŠKI MILO TO JOJ SE I SNILO, AL NIJE ZNALA KO JE ĐUKANOVIĆ MILO, CRNA GORA U NATO SE SPREMA, SRBIN VIŠE POBJEĆ NIĐE NEMA OTIŠLA VOJVODINA OTIŠLA JE RAŠKA BG PAŠALUK ZEMLJICA JE VLAŠKA
ja se drogiram kurvam i pijem al ne jedem krmetinu
Pitanja poput ulaska u NATO mora se prepustiti odluci naroda na referendumu, a ne da takva velika pitanja odlucije neki politicar koji je uz to jedan od najkorumpiraniji u Evropi.
80% se pitaju u Crnoj Gori oni koji sebe ne smatraju Srbima! Pa, ako hoćete referendum ( a neće ga skotovi) izvolite još jednom! Znaju kako su prođli kod istupanja iz SRJ, zato pokušavaju na neku silu koja je nemoćna!
SBB 2 Evo samo da te pitam bili ti voleo da takva pitanja olucuju politicari. Pa normalne zemlje drze referendume za mnogo bezazlenije stvari. Rusi drze skoro celo crnogorsko primorje, razvili su im turizam na mnogo veci nivo. Smesno mi je da to odlucuje najveci kriminlaca Balkana. Al Kapone je mala maca za ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džaba ste DUMALI :)))))
Kad se sexa Srbin i Hrvat dobijes Crno Gorca 😂😂🙊🙈
Kada se sexa Turčin i Bošnjak dobiš ba Srbina