Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire jesil uranio? Naspavo se? Sta ima na kcus-u? Ko ce biti novi uhljeb na nekom direktorskom mjestu? Samo ti lagano i saburli. Nemoj ti obracati paznju na tenkove i avijaciju koje susjedi nabavljaju.
Pa i BiH ima namjensku industriju.Obilazio ti je bakir nedavno Binas u Bugojnu i gledao našu haubicu.Imaš clanak na klixu
Samo se bez veze strecaju islamizovani Srbi. Rusija se rijesava starog otpada, a Vucic glumi neku silu. Niti ce ovdje biti rata u nekoj skoroj buducnosti, nit ice on voditi ovim tenkovima. Ako i rata bude, ovi tenkovi ce tada biti muzejski eksponati. Gospodo islamski Srbi, vi cete prije ici u Ukrajinu kao topovsko meso, nego sto cete ratovati ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
1992 su imali cjelokupno naoružanje JNA pa nisu mogli metra da osvoje
Dala im Rusija kanturine, koje unistava svaki protiv oklop
Veci problem od toga je sto smo mislili, ako se odbranimo, da cemo moci imati normalnu drzavu. A rodjeni bosnjaci nam zavukli kajlu poslije rata pljackom, koripcijom, seljackom politikom, da vise ne znam ko ce ratovati da mu sutra opet bosnjaci “vode” drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
A sad pravac Prizren!! Pokolji siptarski ciganski otpad iz Indije.
" I have a drone" !
Omtas Turkey
Nista to vise ne znaci jer su tenkovi laka meta. OMTAS Anti Tenk sistem to razvaljuje sa 4000 metera ko puter.
Test.
al zato mi imamo bolje ćevape......kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hvala u ime II Viteške Preuzimamo
Sve će to Klej potamaniti. Bude li potrebe naravno
Nadaam se samo ako krene kakvo ludilo da ce se sve zrtve ujediniti i postaviti ih na smetliste historije. BiH, HR, SLO, KOS, i par djeliva SR, a i CG u zadnje vrijeme.
Meni kao Hrvatu Srbin moze biti samo saveznik
Po cemu su hr, slo, 'kos', i cg 'zrtve' Srbije? I sta bi ste onda po obavljenom zadatku, ne bi vas onda niko sprecavao da budete robovi zapada? I ako vam Srbija smeta sto se vi onda ne ujedinite?
zato su nama naši partneri iz USA donirali 30 vakcinai i pismo obavijestii da ne očekujemo ništa od njih. Hvala USA.
nesto pricaju uskoro u pristini,oni stvarno zamisljaju virtualno da su neka sila,albanci se isto naoruzavaj,nema karpatlijama na Kosovo,its finish forever
Bosnjaci sa jednim dronom Bayraktar razlupaju svu sadaku sto je serbistan dobio od pijani rusa,ova turska kop...lad ne kuze da su opkoljeni sa NATO vojskom,
a mi ne mozemo nabaviti dvije puske, zato mozemo 50 audija za nase divne ministre
Bake misli valjda da cemo opet otimati oruzje i padati kao kruske dok drugi skupljaju donacije po svijetu u svoj dzep ...a prijeti ratom...ne znam s cime da udarimo, sve kad bi i htjeli, a on bi na celo al otpozadi.
narod srbije nevidi i nezna da je obična MAZGA i to osedlana od stranaca ništarija.