Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve same moralne vertikale od drzava. Nego sta kaze Sjeverna Koreja?
Ma boli nas qitta
Rusi podržavaju genocid i genocidaše
jeli vam legitiman genocidni narod RS,na celu sa fasistom Dodikom
kinezi..fašističkom politikom prema ujgurima, skreću pozornost, a rusi rovare nebi li crnu goru i bosnu stavili u žižu vućićeve velikosrpske politike..napušite se krmci i svaštojedi.
Jel znate kako su rusi rostiljali isis-ovce...ne znam ni ja ali ovih vise nema
Ja ne znam ko njih pita ista
moze li mi neko objasniti sta znaci legitimitet jer po mom skromnom misljenju ako je neko legalno izabran odmah je i legitiman ne moze biti legalno izabran a da nije legitiman to dvoje ne ide nikako. Ako je legalno izabran odmah je i legitiman, a ovo oko legitimnosti to su ove ustasice iz hdz-a izmislile toliko o tome
Taman nekog zanima sta vi imate da kazete toru ljevuzo
nek ste se i vi oćitovali .. ali ko vas hebe više .. sjaši ...
Rusa je puna kapa sa njihovim fukrlukom na balkanu a ni Kinezi ne zaostaju za njima, hajde vi lijepo odakle ste a mi odesmo za Europu kad tad!
Vala ovog Ruskog bezobrazluka je puna kapa i obadva džepa. Petljaju se u politiku DRUGE zemlje, i ako su ovde samo gosti. Tom bezobrazluku, nevaspitanju i papanluku da se čudiš danima, i malo bi bilo. Neka se i Rusi i Kinezi okrenu oko sebe. Imaju oni i te kako puno problema u svojim zemljama, a naše neka ostave nama.
A nemate ga ni vi pa haj Bgt sta fali
Izgleda da im jos treba ukradenih ikona
Jeli im jos nisu javili da ih ne bendaju ni za suhu sljivu?
Svijetu je dosta samovolje od strane zapada i Amerike pa i jednostrano nametanje takozvanog "visokog predstavnika"koji uopće nije visok.
Napušite mi se kuxca baćuške
Super za vas. Uzmite svoje mišljenje i zadržite ga za sebe ili ga bacite i pustite vodu! Svejedno je!